Usi de garaj sectionale

   Usile de garaj sectionale rezidentiale sunt solutia ideala datorita caracteristicilor practice, moderne si fiabile. Fie ca va construiti o casa noua sau o renovati pe cea actuala, usile de garaj se vor potrivi perfect, adaugand valoare, siguranta  si eleganta locuintei dumneavoastra .
   Varianta clasica de usa de garaj sectionala este cea manuala, iar cea de-a doua este cea automata, moderna, pe baza de motor si telecomanda, care permite blocarea usii pentru protectie antiefractie suplimentara. Daca usa de garaj este inchisa, setul de securizare intra in limitatorul sinei de culisare blocand-o automat. Motorul este prevazut cu sistem de deblocare pentru varianta manuala in cazul penelor de curent.
Elegante si ergonomice, usile de garaj sectionale au o deschidere pe verticala.
O caracteristica principala a usilor de garaj sectionale rezidentiale este accea ca ele ajuta la ocuparea unui spatiu cat mai redus in garaj, cat si in fata acestuia. De asemenea, usile sectionale pot fi dotate cu usa pietonala care permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi.
Usa sectionala poate avea o larga gama de culori si modele pentru a asigura un aspect placut casei. Totodata, asigura o buna izolatie termica si fonica. Componentele usii sunt fabricate din otel galvanizat, ceea ce inseamna o functionare de lunga durata, si prezinta tratamente anticoroziune, ceea ce inseamna rezistenta la zgarieturi sau alti factori ai naturii.
   Usi de garaj sectionale – reprezinta una dintre cele mai populare alegeri in randul cumparatorilor datorita elegantei, durabilitatii, confortului si sigurantei.

Catalog Usi de Garaj Sectionale

usa sectionala hormann

Usa de garaj sectionala Hormann este o usa automatizata cu functionare ecologica. Acest tip de usa este caracterizat prin economie remarcabila de spatiu atat in interiorul cat si in afara garajului…

  • Texturi Decograin
  • Montare simpla
  • Testare conditii grele
usa sectionala benefit

Usile de garaj sectionale BeneFit sunt recomandate de profesionistii in domeniul automatizarilor si de numerosi proprietari de masini care le folosesc cu satisfactie de mai mult timp. Confortul dat de aceste usi…

  • Mecanism fiabil
  • Gama bogata de modele
  • Izolare termica
usa sectionala optima

Usa de garaj sectionala Optima este pentru cei care isi doresc o usa de garaj de calitate. Optima ofera sansa la utilizare indelungata, calitate incontestabila si un design atragator…

  • Usi inteligente
  • Structura stratificata
  • Actionare simpla