Automatizari porti culisante industriale

   Automatizari porti culisante industriale ofera beneficii bazate pe inovatie si tehnologii avansate pentru ca fiecare dintre noi sa ne bucuram de confort si sa economisim timp pretios. Doar cu un montaj profesionist puteti beneficia de automatizari porti culisante industriale de calitate care ofera siguranta maxima si confort.
   Sistemul de automatizari porti culisante industriale permite multiple programari in functie de particularitatile portii – reglajul vitezei, a fortei si a timpului de repaus. Motorul are unitate de comanda incorporata, dimensiuni reduse si ocupa foarte putin spatiu. Acestui dispozitiv i se pot atasa fotocelule pentru a impiedica inchiderea accidentala a portii peste un vehicul sau peste o persoana.
   Sistemele de baza includ: motoreductor electromecanic, unitate de comanda si receptor, doua telecomenzi, iar montajul este asigurat. In cazul unei pene de curent sau a unei functionari gresite a sistemului, deblocarea se face manual cu ajutorul unei chei personalizate.
   Accelerarea si incetinirea sunt reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre. Dispozitivul nu prezinta nici un risc, functionand in conditii de siguranta totala.
Catalog Automatizari Porti Culisante Industriale