Automatizari porti

   Automatizari porti si automatizari usi de garaj sunt proiectate pentru a oferi un confort sporit utilizatorului. Principalul rol al automatizarilor este acela de a usura viata beneficiarului care o exploateaza, sa ii ofere satisfactie si confort. Acesta este un criteriu important pe care ar trebui sa-l respecte intotdeauna o automatizare de buna calitate, care are capacitatea de a raspunde prompt la comenzi, nu se blocheaza, lucreaza cursiv si silentios. Exista sisteme automate pentru toate tipurile de porti, indiferent daca vorbim despre porti pentru acces pietonal sau porti pentru acces auto: batante, culisante sau autoportante. Actionarea portilor se face cu telecomanda, receptorul putand primi comenzi de la un numar nelimitat de telecomenzi.
Automatizarea portilor este compatibila atat pentru casele unifamiliale, cat si pentru cartierele rezidentiale, unde exploatarea este realizata de un numar mare de utilizatori. In functie de traficul estimat se calibreaza motorul si se opteaza pentru cea mai potrivita solutie de automatizare.
Un sistem complet de automatizare  contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, doua telecomenzi, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control. Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata isi dovedeste utilitatea mai ales in timpul penelor de curent.
Catalog Automatizari Porti Rezidentiale

automatizari-porti-batante-small

Automatizari porti batante este solutia ideala pentru garantarea unui confort maxim si rezistenta antiefractie. Acestea se pot instala pentru porti cu unul sau doua brate, avand deschidere pe stanga sau pe dreapta.

  • Motorizare variata
  • Utilizare intensiva
  • Marci de renume
automatizari-porti-culisante-small

Automatizari porti culisante ofera beneficii bazate pe inovatie si tehnologii avansate pentru ca fiecare dintre noi sa ne bucuram de confort si sa economisim timp pretios. Asigura un acces facil si rapid si este usor de instalat.

  • Motoare elegante
  • Montare discreta
  • Silentiozitate in miscare
automatizare-usi-de-garaj-mic

Automatizari usi de garaj sunt alese in functie de tipul actionarii: usi culisante, usi sectionale sau basculante. Automatizarea accesului in garaj reprezinta solutia potrivita atunci cand se doreste modernizarea.

  • Acces cu telecomanda
  • Montare pe tavan
  • Miscare eleganta pe verticala