Bariere automate

   Bariere automate sunt destinate traficului intens si foarte intens, actionarea lor realizandu-se printr-un motor electric ce ridica si coboara bratul. Bratele barierei automate se ridica automat in cazul ciocnirii cu un obstacol, pentru protejarea vehiculelor.
   Bariera automata este robusta, fiabila si beneficiaza de o serie de accesorii care o face ideala pentru orice locatie. De asemenea, poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei speciale. Aceasta este solutia  ideala pentru zonele rezidentiale, existand multe solutii disponibile, cu unitate de control incorporata, care difera prin lungimea barii de acces.
   Barierele automate cu viteza reglabila si dispozitive de siguranta anti-strivire sunt concepute pentru a functiona perioade lungi de timp la o frecventa ridicata. Sunt ideale pentru zone industriale si rezidentiale. Acestea pot avea lungimi intre 6 si 8 metri si pot fi electromecanice sau hidraulice.

Catalog Bariere Automate Industriale

 Bariere-automate

Bariere automate reprezinta solutia de incredere pentru controlul eficient al traficului auto in orice zona. Barierele de acces ofera posibilitatea de atasare a diferite lungimi de brate.

  • Lungimi diferite
  • Robustete
  • Control acces eficient