Automatizari porti culisante

   Automatizari porti culisante ofera beneficii bazate pe inovatie si tehnologii avansate pentru ca fiecare dintre noi sa ne bucuram de confort si sa economisim timp pretios. Doar cu un montaj profesionist puteti beneficia de automatizari porti culisante de calitate pentru un maxim de siguranta si confort.
   Sistemul de automatizari porti culisante permite multiple programari in functie de particularitatile portii – reglajul vitezei, a fortei si a timpului de repaus.
   Motorul are unitate de comanda incorporata, dimensiuni reduse si ocupa foarte putin spatiu. Acestui dispozitiv i se pot atasa fotocelule pentru a impiedica inchiderea accidentala a portii peste un vehicul sau o persoana.
   Sistemele de baza includ: motoreductor electromecanic, unitate de comanda si receptor, doua telecomenzi. In cazul unei pene de curent sau a unei functionari gresite a sistemului, deblocarea se face manual cu ajutorul unei chei personalizate.
   Automatizari porti culisante au accelerare si incetinire reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre. Dispozitivul nu prezinta niciun risc, functionand in conditii de siguranta totala.

   Automatizari porti culisante – asigura un acces facil si rapid; si usurinta in instalare si intretinere.

Catalog Automatizari Porti Culisante

 Automatizare nice porti culisante

Automatizari NICE porti culisante sunt oferite direct de producatorul italian Nice si garanteaza un confort in utilizare zilnica. Toate produsele oferite sunt realizate la cele mai inainte standarde, iar preturile sunt accesibile.

 Automatizare came porti culisante

Automatizari CAME porti culisante, direct de la producator din Italia, sunt cea mai buna solutie pentru control porti culisante automatizate. Calitate certificata ISO pentru: motoare porti culisante, kituri si sisteme de kit Came, conform standardelor de protectie a mediului.

Automatizari BFT porti culisante

 Automatizare bft porti culisante

Automatizari BFT porti culisante reprezinta motoare silentioase si puternice de origine italiana, recunoscute in toata Europa si pe Glob. Intrati cu noi in lumea BFT, o lume a calitatii si a portilor deschise in cateva secunde.

 Automatizari Proteco

Automatizari PROTECO porti culisante sunt realizate la standarde inalte de calitate si service profesionist, ajutand utilizatorii sa se bucure de porti culisante realizate dupa cele mai noi tehnologii.

 Automatizari Life

Automatizari LIFE porti culisante  pentru fiecare poarta, indiferent de greutatea sau lungimea acesteia. Optimo, Armor, Ergo sunt doar cateva din motoarele Life, cu calitate garantata.

Automatizari HORMANN porti culisante

 Automatizari hormann

Automatizari HORMANN porti culisante nemtesti, adaptate la specificul portilor fiecarui utilizator. Hormann inseamna siguranta si inovare continua pe toate planurile, exigenta si calitate germana.

Automatizari APRIMATIC porti culisante

 Automatizare aprimatic porti culisante

Automatizari APRIMATIC porti culisante sunt concepute prin combinarea profesionalismului cu atentia pentru latura estetica. Aprimatic este un renume in Europa (Spania, Franta) si peste ocean.

Automatizari BENINCA porti culisante

 Automatizare beninca porti culisante

Automatizari BENINCA porti culisante reprezinta cea mai buna solutie pentru control porti culisante automatizate. Producatorul italian combina designul si tehnologia pentru a satisface cerintele celui mai exigent client.

Automatizari BYOU porti culisante

 Automatizari BYOU

Automatizari BYOU porti culisante este compatibila cu o gama larga de porti. Exista automatizarile Life pentru fiecare poarta, indiferent de greutatea sau lungimea portilor.

Automatizari CARDIN porti culisante

 Automatizari Cardin

Automatizari CARDIN porti culisante sunt solutia optima folosita in automatizare porti culisante. Materialele de cea mai buna calitate intalnesc cele mai noi tehnologii…

Automatizari DASPI porti culisante

 Automatizari Daspi

Automatizari DASPI porti culisante reprezinta o solutie pentru automatizare porti culisante. Noile tehnologii sunt combinate cu materiale de foarte buna calitate pentru a satisface nevoile celui mai exigent client.

Automatizari DEA porti culisante

 Automatizari DEA

Automatizari DEA porti culisante reprezinta cea mai buna solutie pentru control porti culisante automatizate. Fiind disponibile in variantele 230 Vac sau 24 Vdc, motoarele automatizari…

Automatizari DITEC porti culisante

 Automatizare ditec porti culisante

Automatizari DITEC porti culisante sunt de calitate superioara, fiabile si usor de utilizat datorita tehnologiei avansate cu care automatizarile au fost create.

Automatizari ELVOX porti culisante

 Automatizari Elvox

Automatizari ELVOX porti culisante este compatibila cu o gama larga de porti. Exista automatizarile Elvox pentru fiecare poarta, indiferent de greutatea sau lungimea portilor.

Automatizari ERREKA porti culisante

 Automatizare erreka porti culisante

Automatizari ERREKA porti culisante sunt solutia optima folosita in automatizare porti culisante. Materialele de cea mai buna calitate intalnesc cele mai noi tehnologii…

Automatizari EUROMATIC porti culisante

Automatizari euromatic

Automatizari EUROMATIC porti culisante reprezinta o solutie pentru automatizare porti culisante. Noile tehnologii sunt combinate cu materiale de foarte buna calitate pentru a satisface nevoile celui mai exigent client.

Automatizari FAAC porti culisante

 Automatizare faac porti culisante

Automatizari FAAC porti culisante sunt de diferite marimi cu limitator de cursa. Disponibil in versiunile de 24 Vdc si 230 Vac. Automatizarea portilor culisante Faac se alege in funtie de dimensiunea portii.

Automatizari FADINI porti culisante

 Automatizare fadini porti culisante

Automatizari FADINI porti culisante reprezinta cea mai buna solutie pentru control porti culisante automatizate. Fiind disponibile in variantele 230 Vac sau 24 Vdc, motoarele automatizari…

Automatizari GENIUS porti culisante

 Automatizari Genius

Automatizari GENIUS porti culisante sunt de calitate superioara, fiabile si usor de utilizat datorita tehnologiei avansate cu care automatizarile au fost create.

Automatizari GIBIDI porti culisante

 Automatizari gibidi

Automatizari GIBIDI porti culisante este compatibila cu o gama larga de porti. Exista automatizarile Gibidi pentru fiecare poarta, indiferent de greutatea sau lungimea portilor.

Automatizari GR porti culisante

 Automatizari GR

Automatizari GR porti culisante sunt solutia optima folosita in automatizare porti culisante. Materialele de cea mai buna calitate intalnesc cele mai noi tehnologii…

Automatizari KEY porti culisante

 Automatizare KEY

Automatizari KEY porti culisante sunt de calitate superioara, fiabile si usor de utilizat datorita tehnologiei avansate cu care automatizarile au fost create.

Automatizari MHOUSE porti culisante

 Automatizari Mhouse

Automatizari MHOUSE porti culisante sunt de diferite marimi cu limitator de cursa. Disponibil in versiunile de 24 Vdc si 230 Vac. Automatizarea portilor culisante MHouse se alege in funtie de dimensiunea portii.

Automatizari RIB porti culisante

 Automatizari RIB

Automatizari RIB porti culisante reprezinta cea mai buna solutie pentru control porti culisante automatizate. Fiind disponibile in variantele 230 Vac sau 24 Vdc, motoarele automatizari…

Automatizari ROGER porti culisante

 Automatizari Roger

Automatizari ROGER porti culisante sunt de calitate superioara, fiabile si usor de utilizat datorita tehnologiei avansate cu care automatizarile au fost create.

Automatizari SEA porti culisante

 Automatizari-Sea

Automatizari SEA porti culisante sunt solutia optima folosita in automatizare porti culisante. Materialele de cea mai buna calitate intalnesc cele mai noi tehnologii…

Automatizari STAGNOLI porti culisante

 Automatizari Stagnoli

Automatizari STAGNOLI porti culisante este compatibila cu o gama larga de porti. Exista automatizarile Stagnoli pentru fiecare poarta, indiferent de greutatea sau lungimea portilor.

Automatizari TAU porti culisante

 Automatizari Tau

Automatizari TAU porti culisante sunt solutia optima folosita in automatizare porti culisante. Materialele de cea mai buna calitate intalnesc cele mai noi tehnologii…

Automatizari TELCOMA porti culisante

 Automatizari Telecoma

Automatizari TELCOMA porti culisante sunt de diferite marimi cu limitator de cursa. Disponibil in versiunile de 24 Vdc si 230 Vac. Automatizarea portilor culisante Telcoma se alege in funtie de dimensiunea portii.

Automatizari V2 porti culisante

 Automatizare v2 porti culisante

Automatizari V2 porti culisante reprezinta cea mai buna solutie pentru control porti culisante automatizate. Fiind disponibile in variantele 230 Vac sau 24 Vdc, motoarele automatizari…