Usi industriale rulou

   Usile industriale rulou sunt ideale pentru incaperile in care spatiile de montare sunt restranse sau daca exista anumite elemente montate pe tavan si nu permit instalarea cailor de rulare pentru usile sectionale. Deschiderea si inchiderea se realizeaza prin rularea covorului de lamele pe ax. Aceste  lamele sunt fabricate din aluminiu, iar calea de rulare este protejata prin perii ce ajuta la indepartarea impuritatilor si fac izolarea.

   Usi industriale tip rulou izoleaza termic si fonic

Usa industriala tip rulou izoleaza termic si fonic incaperea, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Lamelele metalice inguste se ruleaza intr-o caseta speciala, ce poate fi montata atat in exterior, cat si in interiorul deschiderii. Actionarea usilor poate fi facuta doar automat cu motor trifazic, care are si varianta de actionare manuala de urgenta cu lant sau manivela.
Optional usa industriala se poate echipa cu actionare prin telecomanda, avertizor luminos, bariera electro-optica si profil cu fante pentru aerisire. De asemenea, poate fi integrata o uşă pietonala. Aceste usi sunt vopsite electrostatic, iar la cerere se pot realiza in orice nuanta RAL.

Catalog Usi Industriale Rulou

Usa rulou bkr

Usa rulou grilaj BKR face parte dintre grilajele care au rol de baza sa asigure o locatie, delimitand orice spatiu comercial. Sistemul de grilaje BKR se remarca prin calitatea deosebita…

  • Protectie
  • Calitate
  • Ventilatie
Usa rulou bpr

Poarta industriala tip rulou BPR este o poarta cu motor trifazic si cu exploatare intensiva, in scopul derularii traficului din zone industriale. O poarta tip rulou BPR se monteaza in orice tip de cladire…

  • Motor trifazic
  • Usor de manevrat

  • Culori diverse