Automatizari porti batante industriale

   Automatizari porti batante industriale sunt solutia ideala pentru a garanta un confort maxim si rezistenta antiefractie. Acestea se pot instala pentru porti cu unul sau doua brate, avand deschidere pe stanga sau pe dreapta.
   Intreaga instalatie de automatizare porti batante industriale se distinge prin rezistenta materialelor si tratamentelor speciale care garanteaza o rezistenta foarte mare la coroziune si o functionare perfecta in timp. Portile batante industriale se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca oricare alta poarta batanta. Deschiderea portilor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu.
   Motorizare automatizari porti batante industriale – exista posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de motorizari in functie de greutatea si dimensiunile portii, pentru a avea sistemul dorit. Sistemul ireversibil garanteaza blocarea mecanica a canatului cand motorul nu functioneaza. Un dispozitiv de eliberare usor de folosit permite miscarea canatului in cazul unei defecţtuni sau a unei pene de curent.
   Functionarea cu tensiune joasa permite conectarea bateriilor tampon, compensand astfel intreruperile temporare de curent.
   Structura portii influenteaza direct fiabilitatea si siguranta sistemului automatizat. Automatizarea ideala este cea cu brate articulate, compacte si robuste: garanteaza o miscare lina si fara efort. Kitul este usor de instalat, fiind o optiune buna daca aveti un spatiu limitat disponibil. De asemenea, kitul este potrivit pentru utilizarea in medii chimice sau cu mult praf deoarece componentele interne mecanice sunt foarte bine protejate.
Catalog Automatizari Porti Batante Industriale