Usi batante frigorifice

   Usi batante frigorifice sunt destinate pentru spatii comerciale si industriale, camere de racire si congelare. Acestea va ofera valoare la un pret economic: imbunatatesc conditiile de mediu de lucru si preven aparitia curentului din exterior.
   Usi batante frigorifice sunt fabricate cu praguri arcuite speciale şi cu un profil de cauciuc lipsit de intermitenţe care asigura o inchidere perfecta atat ii cazul usilor care se deschid cu clanta, cat si a acelora cu incuietoare cu strangere si role de tensionare. Sunt frecvent utilizate in uzinele de prelucrare a carnii si de conservare a fructelor. Usa este disponibila in 1 sau 2 canate si ajuta la economisirea cheltuielilor cu energia.
   Usi batante frigorifice sunt realizate prin procedeul de injectare cu poliuretan. Ambele fete ale blatului de usa sunt realizate din otel plastifiat admis din punct de vedere alimentar. Manerul usii este prevazut cu yala pentru inchidere cu cheie si buton anti-panica pentru deschidere si din interior. In varianta standard, usile au culoarea alba, dar la cerere se pot realiza din inox sau in diferite culori.
Catalog Usi Batante Frigorifice