Usi automate

   Usi automate aduc o gama complexa de avantaje: confort, siguranta, optimizarea consumului energetic si sunt potrivite pentru zonele climatizate si pentru zonele de control trafic. Acestea sunt concepute sa functioneze ireprosabil oricand si in orice conditii.
   Usa automata se integreaza cu usurinta in orice mediu architectural. Este moderna si compacta, oferind intrarilor un plus de eleganta si finete. Nu prezinta limitari in ceea ce priveste frecventa de utilizare si sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Actionarea se face de la distanta prin telecomanda sau prin senzori de miscare. De asemenea, acestea pot fi realizate din sticla securizata, cu sticla antiefractie sau cu sticla termopan.
   Avantajele usii automate – siguranta este  garantata de sistemul antipanica, confortul de modul de actionare automat prin telecomanda sau prin senzori si eleganta de design-ului modern.
   Gama usi automate este una complexa, care se potriveste in orice context, fiind solutia ideala pentru intrare in hoteluri, centre comerciale, aeroporturi, banci etc.
   Usile automate, fie ele usi automate culisante, usi automate batante sau usi automate rotative, se adapteaza nevoilor dumneavoastra. Acestea sunt ideale pentru facilitarea accesului, protejarea igienica a unor incaperi sau cand este necesara izolarea termica si fonica. Nu permit trecerea aerului exterior direct in incinta, iar deschiderea si inchiderea lor este silentioasa. Totodata, usa automata are un sistem antipanica mecanic sau cu baterie  pentru deschidere in cazuri de urgenta.
Catalog Usi Automate Industriale

usa culisanta automata

Usile culisante automate sunt destinate accesului in zonele comerciale (magazine, supermarketuri, mall-uri), hoteluri, aeroporturi, banci, birouri etc. Au un design modern, se integreaza perfect in orice tip de arhitectura si se…

  • Sticla securizata
  • Aspect estetic
  • Integrabile in orice spatiu
usa batanta automata

Usile batante automate sunt adaptabile si compacte cu orice zona de intrare. Prin utilizarea lor se va asigura accesul comfortabil, in ambele directii. Foaia de usii batanante poate fi comandata din panel complet…

  • Acces bidirectional
  • Conditii de trafic intens
  • Inchidere automata dupa trecere
usa rotativa automata

Usile rotative sau curbate automate sunt potrivite pentru toate cladirile utilizate de catre public, unde aspectul elegant este  o prioritate de top. Pot fi montate in interior sau la exterior…

  • Plus de eleganta
  • Utilizare sigura
  • Economie de energie