Rulouri exterioare antiefractie

   Rulouri antiefractie reprezinta acel tip de rulouri facute sa reziste la impact puternic, in scopul spargerii si vandalizarii.

   Lamele din aluminiu extrudat ranforsate asigura o protective ideala impotriva intrusilor sau anumitor fenomene natural periculoase. Fiecare rulou antiefractie este dotat cu caseta aplicata, care poate fi montata in lacasul usii sau a ferestrei, sau cu casete suprapuse.

   Pentru a-si atinge scopul, aceste rulouri sunt special echipate cu elemente antiefractie, de autoblocare. Acestea se activeaza cand ruloul este coborat. Rulourile mai pot fi echipate si cu butuc cu cheie pentru blocare manuala.

   Exista posibilitatea de actionare electrica, printr-un motor special sau cleme antiefractie.
Rulourile antiefractie au numeroase intrebuintari, printre care si ca protectie a magazinelor stradale, galerii de la mall sau intrari in scari de bloc.

   Sistemul de manevrare a rulourilor asigura un minim de efort pentru o ridicare si coborare rapida.
Grilajele fixe ale rulourilor pot fi multiple si pot fi ridicate temporar. Pe langa proprietatile antiefractie si rezistenta, rulourile antiefractie furnizeaza si izolare termica si fonica, plus un aspect foarte placut.

 rulou exterior antiefractie sk

Rulou exterior antiefractie SK sporeste siguranta oricarei case, contribuind la lipsa stresului si grijilor, legate de o posibila patrundere prin efractie, fie ca este vorba de spargatori…

  • Siguranta
  • Confort
  • Design