Automatizari usi de garaj

   Automatizari usi de garaj sunt alese in functie de tipul usilor pe care urmeaza sa fie montate: culisante, sectionale sau basculante. Automatizarea accesului in garaj reprezinta solutia potrivita atunci cand se doreste modernizarea.
   Sistemele de automatizare confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric. Automatizari usi de garaj reprezinta solutia optima pentru o casa moderna, ea asigurand, pe langa un confort maxim si rezistenta sporita la efractie, o durata de viata ridicata si stabilitate in timp.
   Sistemele functioneaza intre -20 si +50 grade C si au un dispozitiv mecanic care, spre deosebire de cel hidraulic, rezista la temperaturi mici (lichidul hidraulic isi modifica densitatea in functie de temperatura).

   Automatizari usi de garaj – avantajele sistemelor automate:

  • consum redus de energie
  • design elegant, cu dimensiuni reduse
  • fiabilitate si durabilitate ridicate datorita tehnologiei de functionare
  • sistem de autoblocare impotriva hotilor
  • posibilitate conectare bariera cu celule fotoelectrice

Catalog Automatizari Usi de Garaj

Automatizari-Nice-usi-de-garaj

Automatizari Nice usi de garaj, produse in Italia pentru acces usor in garajul personal. Toate piesele Nice sunt compatibile intre ele: motoare usi, kituri complete pentru usi de garaj, sisteme kit si accesorii pentru usi de garaj basculante, sectionale si culisante.

Automatizari-Came-usi-de-garaj

Automatizari Came usi de garaj sunt usoare si flexibile. Calitate certificata ISO pentru: kituri usi garaj basculante, sectionale si culisante, accesorii si piese de schimb motoare, toate respectand standardele curente de protectie a mediului.

Automatizari BFT usi de garaj

Automatizari-BFT-usi-de-garaj

Automatizari BFT usi de garaj reprezinta motoare silentioase si puternice de origine italiana, recunoscute in toata Europa si pe Glob. Intrati cu noi in lumea BFT, o lume a usilor deschise in cateva secunde!

Automatizari-Proteco-usi-de-garaj

Automatizari Proteco usi de garaj sunt sisteme testate pentru siguranta. Proteco ofera produse la standarde inalte de calitate si service profesionist, ajutand utilizatorii sa se bucure de usi de garaj de ultima generatie.

Automatizari-Life-usi-de-garaj

Automatizari Life usi de garaj basculante, sectionale sau culisante sunt concepute prin combinarea profesionalismului cu atentia pentru latura estetica. Motoarele Life au calitate garantata si putere mare de ridicare a usii de garaj.

Automatizari Hormann usi de garaj

Automatizari-Hormann-usi-de-garaj

Automatizari Hormann usi de garaj sunt automatizari nemtesti, adaptate la specificul garajelor fiecarui utilizator. Hormann inseamna siguranta si inovare continua pe toate planurile, exigenta si calitate germana.

Automatizari Aprimatic usi de garaj

Automatizari-Aprimatic-usi-de-garaj

Automatizari Aprimatic usi de garaj sunt fabricate cu tehnologia italiana consacrata. Usile Aprimatic ofera o siguranta in utilizare si design modern. Aprimatic automatizari este un renume in Europa (Spania, Franta) si peste ocean.

Automatizari Beninca usi de garaj

Automatizari-Beninca-usi-de-garaj

Automatizari Beninca usi de garaj sunt automatizari concepute conform dorintelor clientilor, care fac obiectul unor studii permanente. Usile de garaj Beninca sunt de origine italiana si perfect integrabile in zone rezidentiale.

Automatizari BYOU usi de garaj

Automatizari-BYOU-usi-de-garaj

Automatizari BYOU usi de garaj sunt caracterizate prin functionare ecologica. Prietenia cu mediul inconjurator este una dintre valorile producatorilor de automatizari BYOU, precum si calitatea incontestabila.

Automatizari Cardin usi de garaj

Automatizari-Cardin-usi-de-garaj

Automatizari Cardin usi de garaj includ automatizari profesioniste, cu durata de viata indelungata si silentiozitate. Cardin este o alegere inspirata in sectorul usi de garaj, calitatea fiind o notiune de baza a acestor automatizari.

Automatizari Daspi usi de garaj

Automatizari-Daspi-usi-de-garaj

Automatizari Daspi usi de garaj includ automatizari de calitate superioara, cu durata de viata indelungata si silentioase. Daspi este o alegere inspirata in sectorul usilor de garaj, calitatea fiind o notiune de baza.

Automatizari DEA usi de garaj

Automatizari-DEA-usi-de-garaj

Automatizari DEA usi de garaj reprezinta confort sporit pentru orice locuinta cu garaj. DEA ofera un sistem automatizat cu toate componentele necesare, pentru a scuti timpul de manevrare a unei usi de garaj.

Automatizari Ditec usi de garaj

Automatizari-Ditec-usi-de-garaj

Automatizari Ditec usi de garaj sunt automatizari care nu intampina nici un fel de defectiuni. Usile de garaj marca Ditec se ridica si se coboara cu usurinta, fiind perfect integrabile la orice suprafata de garaj.

Automatizari Elvox usi de garaj

Automatizari-Elvox-usi-de-garaj

Automatizari Elvox usi de garaj sunt automatizari cu functionare ideala pentru toti utilizatorii. Usile sectionale marca Elvox sunt integrabile in orice spatiu, de locuit, comercial sau rezidential.

Automatizari Erreka usi de garaj

Automatizari-Erreka-usi-de-garaj

Automatizari Erreka usi de garaj includ automatizari profesioniste, cu durata de viata indelungata si silentiozitate. Erreka este o alegere inspirata in sectorul usi de garaj, calitatea fiind o notiune de baza a producatorilor.

Automatizari Euromatic usi de garaj

Automatizari-Euromatic-usi-de-garaj

Automatizari Euromatic usi de garaj sunt usi de garaj cu functionare de lunga durata. Aspectul user-friendly este una dintre calitatile automatizrilor Euromatic, precum si calitatea incontestabila a operatoarelor de garaje.

Automatizari FAAC usi de garaj

Automatizari-Faac-usi-de-garaj

Automatizari FAAC usi de garaj sunt automatizari recunoscute la nivel mondial. Usile de garaj marca FAAC se ridica si se coboara cu usurinta, fiind perfect integrabile in spatiile cu garaje.

Automatizari Fadini usi de garaj

Automatizari-Fadini-usi-de-garaj

Automatizari Fadini usi de garaj sunt concepute prin combinarea profesionalismului cu atentia pentru design, adaptabile tuturor zonelor rezidentiale. Usile Fadini sunt echipate cu senzori de miscare si detectoare de obstacole.

Automatizari Genius usi de garaj

Automatizari-Genius-usi-de-garaj

Automatizari Genius usi de garaj includ automatizari de calitate superioara, cu durata de viata indelungata si silentioase. Genius este o alegere profesionala in sectorul usilor de garaj, calitatea fiind o notiune de baza a producatorilor.

Automatizari Gibidi usi de garaj

Automatizari-Gibidi-usi-de-garaj

Automatizari Gibidi usi de garaj sunt automatizari de inalta calitate. Usile Gibidi ofera un design deosebit, datorita aspectului modern, precum si manevrare usoara, fara probleme, cu ajutorul telecomenzii.

Automatizari GR usi de garaj

Automatizari-GR-usi-de-garaj

Automatizari GR usi de garaj respecta cele mai noi standarde de fabricare in domeniu. Usile automate implica utilizarea fara griji prin manevre simple, in spatiile in care sunt amplasate.

Automatizari Key usi de garaj

Automatizari-Key-usi-de-garaj

Automatizari Key usi de garaj sunt definitia confortului si luxului. Usile de garaj Key, basculante sau sectionale, au design deosebit, definit de simplitate, precum si utilizare de lunga durata, fara defectiuni intampinate pe parcurs.

Automatizari Mhouse usi de garaj

Automatizari-Mhouse-usi-de-garaj

Automatizari Mhouse usi de garaj reprezinta confort sporit pentru orice locuinta. Mhouse ofera toate componentele necesare de automatizare si sisteme cu alimentare solara, pentru functionarea eficienta a operatoarelor de usi de garaj.

Automatizari RIB usi de garaj

Automatizari-RIB-usi-de-garaj

Automatizari RIB usi de garaj reprezinta confort sporit pentru orice spatiu cu automatizare instalata. RIB ofera sisteme automatizate cu operatoare usi si toate componentele necesare, pentru automatizari eficiente.

Automatizari Roger usi de garaj

Automatizari-Roger-usi-de-garaj

Automatizari Roger usi de garaj ofera confort sporit pentru orice sofer cu garaj personal. Roger inseamna sisteme automatizate, cu toate componentele necesare, pentru scutirea timpului de manevrare a usilor si functionare silentioasa.

Automatizari SEA usi de garaj

Automatizari-Sea-usi-de-garaj

Automatizari SEA usi de garaj reprezinta confort sporit pentru orice garaj cu automatizare instalata. SEA ofera sisteme automatizate usi cu toate componentele necesare integrate, pentru o manevrare usoara si functionare indelungata.

Automatizari Stagnoli usi de garaj

Automatizari-Stagnoli-usi-de-garaj

Automatizari Stagnoli usi de garaj sunt concepute conform unor standarde superioare. Usile Stagnoli au o functionalitate deosebita, datorita calitatii, combinata cu designul modern.

Automatizari TAU usi de garaj

Automatizari-Tau-usi-de-garaj

Automatizari TAU usi de garaj contin motoare silentioase si puternice, adaptabile pentru diferite tipuri de usi de garaj. Descoperiti automatizarile TAU, cu operatoare de calitate, care manevreaza usile in cateva secunde.

Automatizari Telecoma usi de garaj

Automatizari-Telecoma-usi-de-garaj

Automatizari Telecoma usi de garaj contin motoare silentioase si puternice, adaptabile pentru diferite tipuri de usi. Descoperiti automatizarile Telecoma – usi rezistente, si deschideri rapide.

Automatizari V2 usi de garaj

Automatizari-V2-usi-de-garaj

Automatizari V2 usi de garaj contin motoare silentioase si puternice, adaptabile pentru diferite tipuri de usi. Descoperiti automatizarile de usi V2 – calitate si aspect modern.