Usi batante automate

   Usi batante automate sunt compacte si se adapteaza oricarei zone de intrare. Prin utilizarea lor se va asigura un acces comfortabil in ambele directii. Acestea pot fi deschise minim pana la 90 grade si se inchid automat dupa trecere. Datorită mecanici pe arcuri , desinul usilor batante automate este unul modern.

   Usi batante automate – componente

   

   Foaia usii batanante automate poate fi comandata din panel complet transparent, precum si in variatii de transparent-color, in functie de dorintele clientului. De asemnea, usa functioneaza silentios si prezinta o unitate cu microprocesor.
   Usa batanta automata are un timp de deschidere de 1,5 – 3 secunde si este prevazuta cu baterii incorporate pentru deschiderea usii in cazul caderii de curent a sursei principale de alimentare. Destinata pentru un trafic intens sau foarte intens, acest tip de usa este automatizata cu motor la deschidere, iar la inchidere are arc si bloc de franare.
   Protejeaza zonele de intrare de conditiile externe perturbatoare si este prevazuta cu un dispozitiv anti-lovire electronic.
Catalog Usi Batante Automate