Rulouri cu caseta tencuibila

   Rulourile cu caseta tencuibila sunt rulouri de aplicat la cladirile noi sau cele in curs de renovare, fiind adaptate structurii acestora.

   Caseta exterioara este ascunsa cu tencuiala, fiind ferita vederii, contribuind la aspectul “curat” al cladirii.

   Rulourile cu caseta tencuibila au numeroase beneficii. Ele cresc randamentul termic in cladire, contribuie la izolarea fonica (oprirea zgomotelor sa patrunda in casa) si asigura intimitatea locatarilor, datorita opacitatii. Rulourile contribuie si la protectie impotriva tentativelor de efractie. Materialul rezistent le transforma intr-o bariera dificil de trecut de catre raufacatori.

   Montarea rulourilor cu caseta tencuibila se face sub buiandrug, neafectand structura acestuia. Usile si ferestrele pe care sunt montate aceste rulouri isi pastreaza proprietatile izolatoare.

   Lamelele rulourilor pot fi umplute cu spuma poliuretanica, asigurand o izolatie si mai buna si protejand spatiul interior de conditii climatice dificile.

   Aceste sisteme de rulouri pot fi actionate manual si electric, cu aceeasi usurinta. La rulourile cu caseta tencuibila pot fi aplicate diferite tipuri de plase impotriva insectelor, realizate din fibra rezistenta de sticla.

 rulou caseta tencuibila sp

Rulou cu caseta tencuibila SP reprezinta un tip de sistem de rulouri destinat in special cladirilor nou construite, dar poate fi montat si la ferestrele cladirilor in uz…

  • Electric sau manual
  • Design modern
  • Izolare fonica