Usi pentru spital

   Usi pentru spital sunt caracterizate de un design unic si de o tehnologie avansata si indeplinesc orice cerinta tehnica si arhitecturala. Reprezinta o linie de tehnica si estetica cu caracteristici functionale de igienă, siguranta si indeplinesc toate cerintele stabilite in acest sector.
   Usa pentru spital este rezistenta la zgarieturi, la substante chimice, la foc si are un ciclu de viata foarte mare. Constructia blatului asigura o buna izolare termica si fonica si se poate opta si pentru etansare suplimentara cu prag retractabil. De asemenea, ofera  protectie personalului scazand riscurile de accidentare prin design si accesoriile utilizate – manere tip “U” din otel/inox, balamale din otel/inox. Manerele pentru care se poate opta sunt de trei tipuri, in functie de spatiu.
   Curatarea si intretinerea se face foarte simplu. Usa are o constructie care nu permite depunerea prafului, avand un geam coplanar cu blatul, iar datorita materialelor folosite poate fi curatata cu substante specifice fara a se degrada.
   Se bazeze pe un principiu ermetic si  asigura protectie la radiatii pentru radiologie. Usile de spital pot fi echipate cu geam de sticla cu protectie la radiatie, iar cele cu plumb pot fi echipate cu sistem de automatizare. La usile automate se poate seta raza de actionare a deschiderii, dar si modul de deschidere prin apasare pe buton sau pe baza de senzori. Functiile multiple de blocare a usii in caz de pana de curent sunt un plus de siguranta.
Catalog Usi pentru Spitale