Usi antifoc culisante

   Usi antifoc culisante reprezinta solutia ideala pentru compartimentarea spatiilor de dimensiuni mari. Acestea pot fi utilizate simple sau duble. In functie de solicitarile clientului, usa antifoc culisanta poate avea dimensiuni, design si accesorii multiple.

   Usile antifoc culisante – caracteristici, mecanism, componente

   Usa antifoc culisanta poate fi actionata cu motor si include baterie de suplinire a lipsei de energie electrica. Din considerente de securitate, recomandam montarea sistemului de franare pentru a controla viteza de inchidere a usii. De asemenea, usile antifoc culisante pot fi izolate termic. In cazul usii cu izolare termica, o lana minerala impregnata intr-o solutie sub forma de gel care se transforma in apa la caldura este inserata in interiorul usii.
Culoarile standard ale usii antifoc culisante este otel zincat sau alb-fildes, dar in functie de cerinta poate fi vopsita in orice culoare din gama RAL.
Optional se pot atasa contragreutati de culisare, usa pietonala, senzori de fum sau caldura si electromagneti.
Catalog Usi Antifoc Culisante

 usa antifoc rei

Usa antifoc culisanta REI este o usa cu sistem de culisare orizontal. Aceste tipuri de usi pot fi folosite si in conditii speciale, conform dimensiunilor solicitate de client…

  • Unul sau doua canate
  • Siguranta fuzibila
  • Electromagneti
usa-antifoc-culisanta1

Usa antifoc culisanta este o usa industriala antifoc cu sistem de culisare orizontal. Acest model de usa este utilizat pentru delimitarea sau inchiderea spatiilor industriale.

  • Glisare in partea de sus
  • Termo-izolata
  • Vopsea anti-coroziva