Perdele si prelate pentru sudura

Perdele pentru sudura

Perdele pentru sudura sunt folosite la delimitarea spatiilor in care se sudeaza sau se lucreaza cu obiecte precum masina de slefuit, flex etc.
Aceste perdele PVC termice protectie sudura sunt necesare deoarece in procesul de sudura se produc unde UV, albastre si infrarosu, care pe termen lung dauneaza persoanelor expuse. O perdea termica sudura asigura protectie impotriva acestor unde, oferind o buna izolare. Protectia se extinde si asupra ochilor lucratorilor din zona cu activitati de sudura, acestia fiind sensibili la lumina puternica.

perdele sudura

Dimensiuni si structura de sustinere perdele PVC termice pentru sudura:

Aceste perdele pot fi montate sub forma de fasii sau prelata. Fasiile sunt prevazute pe partile laterale cu patente care le ajuta la imbinare si se fixeaza cu ajutorul unor carlige din otel galvanizat sau inoxidabil. Perdelele confectionate din fasii au urmatoarele dimensiuni:

  • LATIME: 200, 300 sau 400 mm
  • GROSIME: 1. 2 sau 3 mm

Culori disponibile: bronz, verde, rosu
Datorita elementelor de imbinare, cabinele de sudura se pot construi pe diferite dimensiuni, conform nevoilor clientilor.

Prelate pentru sudura

Prelatele pentru sudura pot avea mai multe dimensiuni. Marginile laterale sunt tivite si prevazute cu capse, astfel mai multe prelate sudura se pot combina pentru obtinerea dimensiunilor dorite. In partea superioara, prelata de sudura este prevazuta cu sapte inele din plastic care se pot prinde pe o teava, cu ajutorul unor inele de otel, disponibile tot la comanda.

Prelata de sudura are rol in delimitarea proceselor tehnologice si a spatiilor destinate sudurii, rol protector pentru sanatatea lucratorilor din incinta si se poate fabrica pe dimensiunile cerute de client.

Dimensiuni in functie de tipul prelatei

dimensiuni prelate sudura