Blocaje loc parcare

   Blocatoare loc de parcare blocheaza locurile de parcare din spatiile publice sau private. Dispozitivele sunt disponibile in diferite variante: mecanice si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

   Sistemul manual de blocare a parcarii, are o constructie robusta, este rezistent la socuri si lovituri, se instaleaza simplu, avind totodata un pret atractiv. Sistemul automat de blocare a parcarii poate fi alimentat cu cabluri, poate functiona nealimentat cu cabluri, cu alimentare de la acumulator, sau cu panou solar si acumulator.

   Dispozitivele automate pot satisface cererea pentru rezervarea locului de parcare printr-o simpla actionare a telecomenzii din masina, putand inchide sau deschide foarte confortabil dispozitivul. De asemenea, un alt tip de blocator este cel cu panoul solar. Acestea sunt indicate pentru spatiile deschise si dispune de un sistem de suspensie pentru prevenirea avarierei in timpul unui impact. Totodata, ecranul este rezistent la apa si este usor de utilizat datorita faptului ca nu este necesara incarcarea acumulatorului la o anumita perioada de timp.


   Ambele variante sunt indicate pentru a beneficia de siguranta locului de parcare in proprietate sau inchiriat.
Catalog Blocaje loc Parcare

 Blocaje-loc-parcare1

Blocaje loc parcare: blocatoarele noastre sunt usor de instalat si ofera siguranta maxima. Protejati-va locul de parcare pe timpul zilei sau cand sunteti plecat, folosind aceste sisteme de blocare de buna calitate si rezistente la impact.