Usi antifoc pietonale

   Usi antifoc pietonale – sunt recomandate pentru protejarea spatiilor din birouri, scoli, arhive sau spatii industrial si sunt destinate pentru trafic de personal. Spre deosebire de usa pietonala industriala, acesta usa este de dimensiuni mai mici si pot fi livrate cu 1 canat sau 2 canate.

   Usi antifoc pietonale – caracteristici

   Finisajul usii  este prin vopsire in orice culoare din gama RAL sau chiar prin printare digitala de fotografii sau diverse elemente decorative. Aceasta are o structura usoara si este livrata standard cu broasca pentru butuc, manere antifoc, garnituri termoexpandabile lipite pe toc si canat, selector de canate, placuta de identificare, balamale si incuietoare de canat secundar.
   La cererea clientilor usa antifoc este livrata cu geam antifoc sau hublou in dimensiuni standard sau personalizate. De asemenea, la comanda pot fi atasate si bare antipanica intr-o gama variata de finisaje atat pentru canatul principal cat si pentu canatul secundar.
Catalog Usi Antifoc Pietonale

usa-proget

Usa antifoc pietonala PROGET este fabricata din foi de otel galvanizate la cald, asigurand protectie maxima. Usa a fost testata in prealabil conform celor mai inalte standarde…

  • Aspect „coaja de portocala”
  • Finisaj estetic
  • Bolturi anti-efractie
usa-antifoc-pietonala-univer

Usa antifoc pietonala UNIVER este o usa antifoc rabatabila pe toate cele 4 laturi. Usa este construita prin procesul “Sendzimir” de galvanizare la cald a foii de tabla din otel…

  • Simple si duble
  • Tehnologie NINZ
  • Rezistenta anti-coroziune