Usi armonice

   Usile armonice sunt destinate atat sectorului industrial, cat si celui privat. Alegerea usii se face in functie de utilitatea cladirii, fiind potrivita acolo unde structura incaperilor nu permite o sarcina suplimentara a acoperisului.  Usile armonice pot fi manuale sau automate, miscarea lor fiind controlata cu  telecomenzii sau a push-buttonului de pe panou.

   Usi armonice – structura:

Usa este formata din minim 2 canate, unite cu ajutorul unor balamale. In cazul usilor armonice de dimensiuni mari este nevoie de instalarea unei sine de ghidaj de actionare automata, iar cele cu pereti dublii sunt umplute cu spuma poliuretanica sau vata minerala. Aceste usi sunt ideale pentru incaperile in care izolarea fonica si termica este foarte importanta.
Usile se livreaza standard cu bratari de asamblare si accesorii.  Toate piesele din otel ale usii sunt vopsite electrostatic, iar sina de ghidaj este galvanizata. De asemenea, usa poate fi vopsita in orice culoare din gama RAL.
La cerintele clientului se pot insera hublouri, ferestre, incuietori si grile de ventilatie. Totodata, usile armonice industriale pot fi echipate cu usi pietonale cu prag sau fara prag,  utilizate pentru circulatie frecventa, evitandu-se astfel deschiderea usii principale.

Catalog Usi Armonice Industriale

Usa-industriala-culisanta1

Usa industriala armonica este o usa indistriala armonica din otel galvanizat, formata din foi, sistem de ghidare si roti. Toate elementele usii sunt realizate din otel galvanizat. Culoarea standard a acestei usi este White Grey.

  • Otel galvanizat
  • Foi duble
  • Deschidere foi 90 grade