Usa industriala armonica

   Usa industriala armonica este o usa indistriala sectionala din otel galvanizat, formata din foi, sistem de ghidare si roti.
Foile usii sunt realizate din otel galvanizat si au grosimea de 52 mm, iar finisajul lor poate fi drept sau reliefat. Acestea sunt duble, iar in interior sunt umplute cu spuma de poliuretan. Foile sunt prinse intre ele cu balamale negre din aluminiu care permit o deschidere la 90 de grade. Marginile foilor sunt finisate cu otel galvanizat vopsit in culoarea neagra.
Sistemul de ghidare este realizat tot din otel galvanizat si are grosimea de 2 mm. Acesta are incorporate intrerupatoare mecanice care controleaza miscarea usii industrial armonice.
Inchiderea si deschiderea usii se poate realiza atat in interiorul cladirii, cat si in exteriorul acesteia si poate fi in forma de H sau in forma de W. Intre foile usii este un spatiu care usureaza deschiderea. Acest model de usa industriala este accesorizata cu un maner intern pentru deschidere manuala.
Rotile care fac posibila deschiderea usii sunt 4 rulmenti sferici realizati dintr-un material care face ca praful sa nu se aseze pe ei.
Culoarea standard a acestei usi este White Grey.

Accesorii optionale:

   Balamale care sa permita deschiderea la 180 de grade.
Ghidaj din grund pentru fixare in podelele de beton.
Usa pietonala inserata intr-o foaie a usii industriale armonice, cu toc din grund, realizata din profile de aluminiu negru oxidat cu sistem de inchidere cu cheie si clanta. Usa poate avea sistem de inchidere antipanica cu trei incuietori sau poate avea doar inchidere pe interior.
Foaie sectionata in doua cu maner antipanica si maner exterior.
Fereastra dubla rotunda sau rectangular cu garnitura de etansare de etilena-propilena.
Grile de ventilatie cu finisaj din aluminiu.
Copertina de protectie pentru ghidaj.

usa-industriala-culisanta5
usa-industriala-culisanta4
usa-industriala-culisanta3
usa-industriala-culisanta2