Usi frigorifice

   Usi frigorifice se folosesc in camere si depozite frigorifice, pentru pastrarea produselor alimentare intr-o stare refrigerata sau congelata. Acestea se monteaza in mod corect cu deschidere in interiorul camerei frigorifice. Datorita sistemului de deblocare din interior al usii in situatii de urgenta, montajul usii cu deschidere in interiorul camerei  face imposibila  asigurarea usii cu cheie.
   Materialele utilizate pentru constructia usii sunt perfecte pentru folosirea usilor in industria alimentara si raspund, in acelasi timp, conditiilor de igiena impuse. Sunt proiectate pentru o izolare perfecta a zonelor refrigerate si functioneaza la parametrii excelenti in conditii de trafic intens.
   Usa frigorifica poate fi cu izolare pe pardoseală (fara prag) sau cu izolare pe prag. Dimensiunile usilor nu sunt standardizate, acestea putand fi realizate in functie de necesitatile clientului. De asemenea, usa pote fi realizata in varianta inox pe una sau pe ambele fete si pot aveain diferite culori. Usa frigorifica poate fi prevazuta cu numeroase accesorii optionale precum yala pentru inchidere cu cheie si buton anti – panica pentru deschidere din interior, manere de forta sau grile de aerisire.

Catalog Usi Frigorifice