Jaluzele industriale

   Jaluzele industriale se folosesc in industria alimentara, farmaceutica sau in spatii in care este necesara mentinerea termica permanenta si protejarea de praf a incaperii. Acestea sunt accesorii obligatorii pentru usile sectionale in industria alimentara si farmaceutica. Sunt utilizate in interior si permit trecerea cu caruciorul sau stivuitorul fara a fi nevoie de strangerea lor.
   Jaluzelele sunt realizate din lamele de 2-5 mm grosime din PVC. Acestea sunt transparente si sunt realizate pe cote la comanda. Profilul de fixare este fabricat din otel si se poate monta sub grinda deschiderii industriale sau in spatele acesteia, cu ajutorul unor profile I, U sau L.

   Jaluzele industriale avantaje:

  • economie de energie;
  • protectie impotriva efectelor nocive;
  • rezistenta mecanica excelenta.

   Pot fi utilizate numeroase variante de montaj, ceea ce face ca decizia asupra utilizării lor sa fie posibilă atat in faza de proiectare, cat si in cazul constructiilor deja existente. Datorita gamei mari de solutii, ele pot fi aplicate celor mai variate conceptii arhitectonice. Jaluzelele sunt usor de montat si de intretinut. De asemenea, sunt adecvate la temperaturi de -30 grade pana la +60 grade celsius. Au o rezistenta mecanica foarte buna, permitant acces facil oricarui tip de vehicul.
Catalog Jaluzele Industriale