Obloane

   Obloanele sunt parte integranta a unei cladiri, fiind elemente de arhitectura care imbunatatesc aspectul acesteia. Exista numeroase tipuri de obloane, care au rolul de a se adapta stilurilor arhitecturale diverse, integrandu-se si in peisaj. Astfel, pot avea designuri variate, de la traditional (rustic) la modern sau clasic.
Pe langa valoarea estetica, obloanele au si rol practic, de protectie, izolare termica, izolare fonica si pastrare a discretiei. Pe timp de vara, obloanele ofera umbra si iarna nu lasa sa patrunda in casa gerul si viscolul. Ca urmare, alegerea obloanelor pentru ferestre trebuie facuta cu girija, tinand cont de mai multe aspecte.
Obloanele de calitate sunt confectionate din materiale rezistente, care nu se degradeaza in timp. Ele pot avea lamele orientabile, fixe, lambriuri sau panele, in functie de stilul producatorului, dar si de preferintele utilizatorului.
Obloanele pot fi confectionate din lemn sau aluminiu si pot fi controlate manual sau electric, cu accesoriile incluse.
obloane sunshades 

Obloane MB-SUNSHADES reprezinta o solutie estetica si foarte eficienta, impotriva caldurii si luminii soarelui. Obloanele sunt compuse din rama cu lamele sau panouri…

  • Siguranta
  • Izolare fonica
  • Aspect placut