Despre noi

   TechnoMaster este o firma care doreste sa investeasca in perfectionarea profesionala, tehnologii avansate si echipamente de ultima ora, in interesul si beneficiul clientilor sai. Punem la dispozitie servicii eficiente, de calitate certificata, sustinute prin solutii inovatoare, integritate si profesionalism recunoscut.
   

Modernizarea reprezinta viitorul motiv pentru care firma noastra pune la dispozitie o gama vasta de produse adaptate la cerintele prezentului, sustinuta de know-how-ul tehnic si comercial al echipei, profesionalism si disponibilitate. Rolul TechnoMaster este acela sa solutioneze orice cerere, exigenta sau aplicatie tehnica.

   Scopul nostru este acela de a fi eficienti in colaborarea cu organizatia dumneavoastra, de aceea imbinam cu minutiozitate gama noastra de servicii pentru a se potrivi perfect cerintelor dumneavoastra. Astfel suntem permanent atenti la exigentele si la asteptarile clientilor, oferindu-le solutii optime sub raportul eficientei costurilor.
   Produsele furnizate catre dumneavoastra sunt confectionate din cele mai bune materiale, fiabile cu un raport calitate pret foarte bun. Acestea sunt atestate si certificate, respectand toate normele europene. De asemenea, va putem oferii consultanta in alegerea produselor si servicii profesionale de instalare si intretinere a celor achizitionate.
   TechnoMaster se angajeza sa respecte sase valori fundamentale care sa defineasca modul in care lucreaza zi de zi.

  •   Autenticitate: actionam cu integritate si facem ceea ce este correct, nu usor;
  •   Excelenta: ne straduim sa unim, cu pasiune si rapiditate;
  •   Invatare continua: ascultam si avem curiozitate innascuta pentru a invata;
  •   Grija pentru oamenii nostril: credem in oamenii nostril, investim in ei si ii ajutam sa ne dezvolte;
  •   Unitate: credem in puterea lucrului in echipa, cooperam cu orice ocazie;
  •   Succesul impartit cu clientii: clientii nostril sunt in centrul a tot ceea ce facem.

   Echipa TechnoMaster se caracterizeaza printr-o atitudine pozitiva, tanara, dornica sa isi indeplineasca sarcinile si obiectivele. Ne dorim sa evoluam si astfel stimulam creativitatea si asumarea responsabilitatii angajatilor pentru a fi de incredere si capabili sa solutionam orice problema a clientilor nostri. Acestia fiind cel mai important lucru pentru noi.