Misiune, viziune, valori

   MISIUNE

   Dorim sa generam si sa dezvoltam o afacere profitabila pe termen lung prin parteneriate viabile, solide si durabile, anticipand si depasind asteptarile partenerilor nostri, prin furnizare de marfuri si servicii de calitate.

   ANGAJAMENT

Vom face ziua de astazi mai buna ca cea de ieri !

   VIZIUNE

Sa devenim partenerul preferat de afaceri, prin atitudine si competitie onesta, sa adaugam plus-valoare clientilor si societatii civile, prin actiuni responsabile si profitabile, si nu o iluzie a valorii.

   VALORI

Angajamentul fata de clienti: EXCELENTA este singurul nivel acceptabil pentru clientii nostri.
Valoarea umana: valoarea companiei noastre este reprezentata de suma valorilor tuturor angajatilor, carora le oferim oportunitati de exprimare a intregului potential intr-un mediu sigur si creativ, in care se apreciaza si se recunoaste diversitatea, contributia individuala si performanta.
Respectul pentru munca facuta cu profesionalism, responsabilitate si fair-play: suntem atat de buni incat nimeni nu ne poate ignora. Prin calitatea produselor si a serviciilor noastre, echitatea si respectul cu care ne tratam clientii, ne mentinem recunoasterea de promotori ai calitatii.
Adaptabilitatea: ne caracterizeaza flexibilitatea, viteza de reactie, imaginatia si curajul de a alege cai inedite in afaceri, iar aceste atribute ne ajuta sa obtinem rezultate mai rapid decat concurenta si in momente de criza.
Respect reciproc: „Cu cat visul este mai indraznet, cu atat echipa conteaza mai mult”- lucram impreuna pentru a consolida o mare familie cu o cultura bazata pe incredere, respect si unitate.
Optimismul: consideram ca perioadele dificile sunt ocazii incredibile de a transforma problemele in succese, de a intari echipa, iar atitudinea de invingator face parte din cultura noastra organizationala.

   OBIECTIVE

Loialitatea clientilor: urmarim castigarea respectului si a loialitatii clientilor punandu-i constant in prim planul preocuparilor noastre, prin adaugarea continua de plus-valoare in serviciile, produsele si solutiile oferite.
Profit: urmarim mentinerea unei afaceri profitabile care sa ne permita finantarea proiectelor de dezvoltare, formare profesionala, cat si crearea de valoare pentru actionari.
Loialitatea angajatilor: urmarim asigurarea unui mediu de dezvoltare si exprimare, accesul la oportunitati egale de crestere profesionala, care sa le ofere satisfactie si multumire pentru munca depusa.
Dezvoltarea continua: urmarim sa ne construim viitorul prin cele mai performante instrumente: inovatia, informarea si conectarea permanenta la nou, anticipand astfel schimbarile, necesitatile si tendintele progresului tehnologic.