Porti batante si pietonale

   Portile batante sunt ideale pentru spatiile de deschidere limitate. Acest tip de porti este compus din doua corpuri distincte, care, prin rotire fata de un punct fix, asigura inchiderea si deschiderea unei zone ingradite.
   Suspendarea portilor se face cu ajutorul balamalelor clasice sau a celor cu rulmenti radiali axiali cu role.
   Pentru un confort accentuat si pentru deschiderea portilor batante fara sa coborati din masina, este recomandata instalarea unui sistem de deschidere pentru porti batante. Exista posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de motorizari (in functie de greutatea si dimensiunile portii). De exemplu, sistemul ireversibil garanteaza blocarea mecanica a canatului cand motorul nu functioneaza. Pe de alta parte, un dispozitiv de eliberare usor de folosit permite miscarea canatului in cazul unei defecţiuni sau a unei pene de curent.
   Lungimea maxima a unei aripi este de 5 metri, iar inaltimea maxima de 3 metri si poate fi automatizata corespunzator prin actionarea cu ajutorul unei telecomenzi sau prin intermediul unui sistem de control acces personalizat.
   Partile corozive ale portii sunt tratate cu grund anticoroziv, iar ulterior pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL, prin vopsire electrostatica sau prin vopsire pulverizata cu aer comprimat.

Catalog Porti Batante si Pietonale