Cortine rezistente la foc

   Cortine rezistente la foc sunt proiectate, dimensionate si montate pentru a preveni raspandirea incendiului in interiorul cladirilor si pentru a proteja traseele de evacuare. Actioneaza de sine statator in caz de incendiu.
   Cortina  antifoc este confectionata dintr-un material flexibil, subtire, usor la coborare si ridicare si nu este toxic. Aceasta este fabricata utilizand tesatura de fibra de sticla armata cu otel inoxidabil de calitate. Necesita un spatiu redus de montaj, iar elementele vizibile sunt estetice si pot avea finisaje adaptate la fiecare interior. Deschiderea si ridicarea cortinei se face de catre un mic motor electric, care are incorporat un panou de comanda. Echipamentul automat are posibilitatea de a avea actionare manuala.
   Cortine rezistente la foc – mecanism – in momentul in care cortina este actionata, contragreutatea la coborare trebuie sa atinga pe toata lungimea ei pardoseala, astfel asigurand o etansare la foc corecta.
   In momentul cand este in stand-by cortina rezistenta la foc este ascunsa in caseta, desfasurandu-se numai in caz de incendiu. La cerinta clientilor, cortina poate avea diverse dimensiuni si finisaje. Rezistenta la foc este garantat si prezinta un grad mare de siguranta.
Catalog Cortine Rezistente la Foc