Perdele industriale

   Perdele industriale sunt confectionate din fasii PVC si sunt folosite pentru acoperirea oricaror tipuri de deschidere in spatiile destinate activitatilor industriale. Aceste perdele industriale din fasii PVC au rol termoizolator si sistem de acoperire flexibil, fiind atasate la un capat cu ajutorul carligelor. Izolarea termica oferita de aceste perdele PVC industriale este foarte necesara in diferite tipuri de constructie, cum ar fi halele, depozitele (inclusiv de alimente), zonele de productie, care au nevoie de izolare optima impotriva prafului, curentului sau impotriva poluarii fonice, dar si protectie de intrarea animalelor mici sau pasarilor in aceste incinte.

   Datorita flexibilitatii lor, aceste perdele din fasii PVC nu prezinta o problema pentru trecerea anumitor vehicule cum ar fi stivuitoarele, carucioarele etc, sau pentru trecerea personalului. In plus, perdea trecere stivuitor are rol estetic, avand un aspect placut, potrivit cu mediul de lucru industrial.

perdele industriale

Structura perdele industriale:

   Fasiile PVC se pot utiliza la o temperatura de pana la -5 ° C (varianta standard) sau pot rezista la temperaturi extreme, de pana la -25° C (variant anti-inghet). Fasiile perdele PVC sunt foarte rezistente la orice tip de tranzit, totusi in cazul deteriorarii, fasiile pot fi usor inlocuite.

Dimensiuni fasii PVC:

  • LATIME: 150, 200, 300 sau 400 mm
  • GROSIME: 2. 3 sau 4 mm

Variante de fasii, dupa aspect: netede, cu nervuri.