Automatizari porti batante

   Automatizari porti batante sunt solutia ideala care garanteaza confort maxim si rezistenta antiefractie. Acestea se pot instala pentru porti cu unul sau doua brate, indiferent daca au deschiderea pe stanga sau pe dreapta.
   Intreaga instalatie de automatizare porti batante se distinge prin rezistenta materialelor si tratamentelor speciale care garanteaza o rezistenta foarte mare la coroziune si functionarea perfecta in timp. Portile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice alta poarta. Deschiderea lor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior.
   Motorizare automatizari porti batante – exista posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de motorizari in functie de greutatea si dimensiunile portii. Sistemul ireversibil garanteaza blocarea mecanica a canatului cand motorul nu functioneaza. Un dispozitiv de eliberare usor de folosit permite miscarea canatului in cazul unei defecţtuni sau a unei pene de curent.
   Functionarea cu tensiune joasa permite conectarea bateriilor tampon, compensand astfel intreruperile temporare de curent.

Catalog Automatizari Porti Batante

 Automatizari-Nice-porti-batante

Automatizari Nice porti batante direct de la producator din Italia, intrunesc conditiile pentru functionare de durata. Toate produsele oferite sunt compatibile intre ele: motoare porti batante, kituri complete, sisteme kit, accesorii si piese de schimb.

 Automatizari-Came-porti-batante

Automatizari Came porti batante reprezinta confort si stabilitate. Calitate certificata ISO pentru: motoare porti batante, kituri, sisteme de kit si accesorii, piese de schimb pentru porti batante Came, conform standardelor de protectie a mediului.

Automatizari BFT porti batante

 Automatizari-BFT-porti-batante

Automatizari BFT porti batante reprezinta motoare silentioase si puternice de origine italiana, recunoscute in toata Europa si pe Glob. Intrati cu noi in lumea BFT, o lume a calitatii si a portilor deschise in cateva secunde.

 Automatizari-Proteco-porti-batante

Automatizari Proteco porti batante sunt sisteme testate pentru siguranta. Proteco ofera produse la standarde inalte de calitate si service profesionist, ajutand utilizatorii sa se bucure de porti batante de ultima generatie.

 Automatizari-Life-porti-batante

Automatizari Life porti batante sunt concepute prin combinarea profesionalismului cu atentia pentru latura estetica. Optimo, Armor, Ergo sunt doar cateva din motoarele Life, cu calitate garantata.

Automatizari Hormann porti batante

 Automatizari-Hormann-porti-batante

Automatizari Hormann porti batante sunt automatizari nemtesti, adaptate la specificul portilor fiecarui utilizator. Hormann inseamna siguranta si inovare continua pe toate planurile, exigenta si calitate germana.

Automatizari Aprimatic porti batante

 Automatizari-Aprimatic-porti-batante

Automatizari Aprimatic porti batante sunt fabricate cu tehnologia italiana consacrata. Portile Aprimatic ofera o priveliste deosebita, datorita designului modern. Aprimatic este un renume in Europa (Spania, Franta) si peste ocean.

Automatizari Beninca porti batante

 Automatizari-Beninca-porti-batante

Automatizari Beninca porti batante sunt automatizari concepute conform dorintelor clientilor, care fac obiectul unor studii permanente. Portile batante Beninca sunt de origine italiana si perfect integrabile in spatiile rezidentiale.

Automatizari BYOU porti batante

 Automatizari-BYOU-porti-batante

Automatizari BYOU porti batante sunt porti automatizate cu functionare ecologica. Prietenia cu mediul inconjurator este una dintre valorile producatorilor de automatizari BYOU, precum si calitatea incontestabila a operatoarelor de porti.

Automatizari Cardin porti batante

 Automatizari-Cardin-porti-batante

Automatizari Cardin porti batante includ automatizari profesioniste, cu durata de viata indelungata si silentiozitate. Cardin este o alegere inspirata in sectorul portilor batante, calitatea fiind o notiune de baza a acestor automatizari.

Automatizari Daspi porti batante

 Automatizari-Daspi-porti-batante

Automatizari Daspi porti batante includ automatizari de calitate superioara, cu durata de viata indelungata si silentioase. Daspi este o alegere inspirata in sectorul portilor batante, calitatea fiind o notiune de baza a functionarii.

Automatizari DEA porti batante

 Automatizari-DEA-porti-batante

Automatizari DEA porti batante reprezinta confort sporit pentru orice locuinta cu automatizare instalata. DEA ofera un sistem automatizat cu toate componentele necesare, pentru a scuti timpul de manevrare al unei porti.

Automatizari Ditec porti batante

 Automatizari-Ditec-porti-batante

Automatizari Ditec porti batante sunt automatizari care nu intampina nici un fel de defectiuni. Portile batante marca Ditec se inchid si se deschid cu usurinta, fiind perfect integrabile in spatiile de locuit sau cele comerciale.

Automatizari Elvox porti batante

 Automatizari-Elvox-porti-batante

Automatizari Elvox porti batante sunt automatizari cu functionare ideala, pentru toti utilizatorii. Portile batante marca Elvox sunt integrabile in orice spatiu, fie de locuit fie comercial sau rezidential.

Automatizari Erreka porti batante

 Automatizari-Erreka-porti-batante

Automatizari Erreka porti batante includ automatizari profesioniste, cu durata de viata indelungata si silentiozitate. Erreka este o alegere inspirata in sectorul portilor batante, calitatea fiind o notiune de baza a producatorilor.

Automatizari Euromatic porti batante

 Automatizari-Euromatic-porti-batante

Automatizari Euromatic porti batante sunt porti automatizate cu functionare de lunga durata. Aspectul user-friendly este una dintre calitatile automatizrilor Euromatic, precum si calitatea incontestabila a operatoarelor de porti si accesoriilor.

Automatizari FAAC porti batante

 Automatizari-FAAC-porti-batante

Automatizari FAAC porti batante sunt automatizari recunoscute la nivel mondial. Portile batante marca FAAC se inchid si se deschid cu usurinta, fiind perfect integrabile in spatiile de locuit sau cele comerciale.

Automatizari Fadini porti batante

 Automatizari-Fadini-porti-batante

Automatizari Fadini porti batante sunt concepute prin combinarea profesionalismului cu atentia pentru design, adaptabile tuturor zonelor rezidentiale. Portile batante Fadini au garantia sigurantei, sunt echipate cu senzori de miscare si detectoare de obstacole.

Automatizari Genius porti batante

 Automatizari-Genius-porti-batante

Automatizari Genius porti batante includ automatizari de calitate superioara, cu durata de viata indelungata si silentioase. Genius este o alegere profesionala in sectorul portilor batante, calitatea fiind o notiune de baza a producatorilor.

Automatizari Gibidi porti batante

 Automatizari-Gibidi-porti-batante

Automatizari Gibidi porti batante sunt automatizari de inalta calitate. Portile Gibidi ofera un design deosebit, datorita aspectului modern, precum si manevrare usoara, fara probleme, cu ajutorul telecomenzii.

Automatizari GR porti batante

 Automatizari-GR-porti-batante

Automatizari GR porti batante respecta cele mai noi standarde de fabricare in domeniu. Portile automatizate GR cu specific industrial implica utilizarea fara griji prin manevre simple, in spatiile industriale in care sunt amplasate.

Automatizari Key porti batante

 Automatizari-Key-porti-batante

Automatizari Key porti batante sunt definitia confortului si luxului. Portile Key au design deosebit, definit de simplitate, precum si utilizare de lunga durata, fara defectiuni intampinate de utilizatori.

Automatizari Mhouse porti batante

 Automatizari-Mhouse-porti-batante

Automatizari Mhouse porti batante reprezinta confort sporit pentru orice locuinta. Mhouse ofera toate componentele necesare de automatizare, si sisteme cu alimentare solara, pentru functionarea eficienta a portilor batante.

Automatizari RIB porti batante

 Automatizari-RIB-porti-batante

Automatizari RIB porti batante reprezinta confort sporit pentru orice spatiu cu automatizare instalata. RIB ofera sisteme automatizate cu operatoare batante si toate componentele necesare, pentru automatizari eficiente.

Automatizari Roger porti batante

 Automatizari-Roger-porti-batante

Automatizari Roger porti batante ofera confort sporit pentru orice locuinta cu aceasta automatizare. Roger inseamna sisteme automatizate, cu toate componentele necesare pentru scutirea timpului de manevrare al portilor si functionare silentioasa.

Automatizari SEA porti batante

 Automatizari-Sea-porti-batante

Automatizari SEA porti batante reprezinta confort sporit pentru orice locuinta cu automatizare instalata. SEA ofera sisteme automatizate batante cu toate componentele necesare integrate, pentru o manevrare usoara si functionare indelungata.

Automatizari Stagnoli porti batante

 Automatizari-Stagnoli-porti-batante

Automatizari Stagnoli porti batante sunt concepute conform unor standarde superioare. Portile batante Stagnoli ofera o functionalitate deosebita, datorita calitatii superioare combinata cu designul deosebit.

Automatizari TAU porti batante

 Automatizari-Tau-porti-batante

Automatizari TAU porti batante contin motoare silentioase si puternice, adaptabile pentru diferite tipuri de porti. Descoperiti automatizarile TAU, cu porti de calitate, ce se deschid in cateva secunde.

Automatizari Telecoma porti batante

 Automatizari-Telecoma-porti-batante

Automatizari Telecoma porti batante contin motoare silentioase si puternice, adaptabile pentru diferite tipuri de porti. Descoperiti automatizarile Telecoma – porti rezistente, si deschideri rapide.

Automatizari V2 porti batante

 Automatizari-V2-porti-batante

Automatizari V2 porti batante contin motoare silentioase si puternice, adaptabile pentru diferite tipuri de porti. Descoperiti automatizarile V2 – calitate si aspect modern.