Perdele PVC termice separatoare

 

   Perdele PVC termice separatoare se folosesc pentru o divizare eficienta a halelor industriale si altor tipuri de constructii. Separarea spatiilor intr-o cladire are rol in buna organizare a unui depozit si in acest scop se folosesc fasii din PVC, panele PVC si prelate. Perdelele PVC termice separatoare izoleaza in mod flexibil spatiile alocate de zona exterioara prea rece sau prea calda, ofera protectie impotriva umiditatii crescute sau separa incintele curate de cele murdare. Un alt rol al acestor perdele despartitoare camere frigorifice este de delimitare eficienta intre camere in care se desfasoara procese tehnologice, diferite teste sau operatiuni de productie.

perdele separatoare
   Compartimentarea spatiilor industriale cu ajutorul acestor perdele PVC termice, duce la urmatoarele avantaje:

  • – Izolarea spatiului (comercial, industrial etc) de curent sau praf, ceea ce conduce si la crearea unui mediu mai sanatos pentru lucratori si protejarea lor de efecte nedorite;
  • – Izolare fonica – importanta mai ales in zonele in care exista instalatii si motoare care emit zgomote puternice;
  • – Izolare termica – importanta in camerele care necesita o temperatura constanta, la un anumit nivel. De asemenea, aceste perdele se pot folosi in cazul restaurantelor, unde mirosurile si caldura din bucatarie trebuie impiedicate sa intre in zona destinata clientilor.

   Perdelele si prelatele din PVC se fixeaza pe profile metalice din otel inoxidabil sau galvanizat. Benzi PVC pot avea latimea de 100, 200, 300 sau 400 mm.