Turnicheti

   Turnicheti ofera un nivel excelent de securitate pentru spatiile industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport, statii, instalatii militare.
   Turnichetii tip tripod/ rotor sunt destinati accesului simplu sau multiplu, unidirectional sau bidirectional. Acestia ofera un nivel excelent de securitate pentru spatiile industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport, statii, instalatii militare, aeroporturi etc.
   Turnichetii dispun de moduri de operare setabile de la distanta, setate la nivelul panoului de comanda. Modelele sunt adaptate oricarui punct de acces/verificare. Acestia pot fi asortati dupa preferinta cu o serie de balustrade sau grilaje si pot fi cu usurinta integrate in sisteme mai ample de control al accesului.

   Turnicheti tip rotor

  • asigura accesul sigur, facil; ca si multitudinea de bariere ce pot fi alese pentru a configura turnichetul, fac din aceasta gama solutia ideala pentru intrari pazite atat in spatii industriale, cat si in institutiile bancare.

   Turnicheti tip tripod

  • au un design compact, elegant si sunt usor de utilizat
  • sunt solutia ideala pentru orice tip de aplicatie ce necesita controlul accesului: cladiri administrative, birouri, centre de recreere etc.

Catalog Turnicheti

 Turnicheti

Turnicheti batanti si rotativi – sunt echipamente speciale pentru gestionarea accesului. Acesti turnicheti din inox sunt ideali de instalat la metrou, intrari cu plata precum cele din cladiri turistice etc.

  • Adaptabili, flexibili
  • Configurare usoara
  • Securitate inalta