Usi culisante automate

   Usi culisante automate sunt destinate accesului in zonele comerciale (magazine, supermarketuri, mall-uri), hoteluri, aeroporturi, banci, birouri etc. Acestea au un design modern, se integreaza perfect in orice tip de arhitectura si se folosesc preponderent in interior, dar pot fi adaptate si pentru mediul exterior.

   Usi culisante automate – mecanism automat, componente si structura

   Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de usi culisante automate care intrunesc cerintele de securitate, aspect si fiabilitate cerute. Acestea sunt fabricate din sticla securizata, fara rame de aluminiu si au un senzor de mișcare ce deschide ușa automat cand se apropie o persoana. Usile automate pot fi operate și cu cheie, telecomanda sau cititor de cartela.
   Usile culisante automate pot avea un canat sau doua canate, ambele mobile, iar in functie de destinatia si conditiile de mediu, profilele usii pot fi vopsite in culori din gama RAL. De asemnea, au un sistem antipanica mecanic sau cu baterie pentru deschiderea usilor in cazuri de urgenta. Folosirea usilor automate prezinta avantaje precum: asigurarea confortului total al utilizatorului, rationalizarea spatiului, reducerea costurilor cu energia termica, controlul accesului, facilitarea accesului persoanelor cu dizabilitati, etc.
Catalog Usi Culisante Automate