Grilaje si perdele metalice

   Grilaje si perdele metalice reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie a diferitelor spatii comerciale – magazine, buticuri, pavilioane comerciale, cafenele, restaurante. Acestea asigura protectie impotriva furturilor si a spargerilor, iar utilizarea lor creste semnificativ confortul si siguranta.
   Grilajele si perdelele metalice sustin o atmosfera comerciala profesionala, integrandu-se organic in conceptul ambiental. De asemenea, pot fi folosite atat pentru delimitarea spatiilor interioare, cat si pentru securizarea vitrinelor magazinelor stradale. Modurile de actionare includ variantele manuale, automate cu telecomanda si automate cu sistem de blocare.
   Simplitatea, siguranta si silentiozitatea sunt avantajele grilajelor metalice si perdelor metalice. Acestea se pot realiza in mai multe variante: cu tuburi, lamele sau profile cu insertii de policarbonat. Toate componentele se pot vopsi in orice culoare din gama RAL. Rularea se face si in interior, si in exterior.
   Catalog Grilaje si Perdele Metalice Industriale

grilaje metalice otel

Grilajele si perdelele metalice din otel sunt fabricate special pentru a proteja accesul in magazine sau depozite, cum sunt cele din mall-uri, magazine sau hypermarket-uri.

  • Pachet economic si standard
  • Pline sau microperforate
  • Design si siguranta
grilaje metalice aluminiu

Grilajele metalice aluminiu oferite de catre firma noastra sunt de doua tipuri: de interior si de exterior. Tipul de actionare poate fi manual sau automat…

  • De interior sau exterior
  • Dispozitive antifurt
  • Elemente de siguranta