Porti autoportante industriale

   Porti autoportante industriale sunt compuse in general din: cadrul metalic, cremaliera, sina interna, car cu role si ghidaje. Acestea permit deschiderea portilor astfel incat sa nu atinga solul. Aceste sisteme functioneazǎ sigur si silentios, indiferent de conditiile atmosferice.
   Dimensiunea unei porti autoportante se stabileste in functie de necesitatile clientului, iar automatizarea acesteia tine cont de masa usii si de numarul de cicluri de inchidere/deschidere.
   Actionarea portilor autoportante industriale se realizeaza fara contact cu solul. Acest mod de lucru aduce o serie de avantaje fata de portile culisante cum ar fi: nu exista frecare – deci rezulta o forta de actionare mai mica; miscarea porti nu este conditionata de prezenta factorilor de mediu; dispar rolele, deci dispare un element ce necesita intretinere; absenta sinei inseamna absenta unor lucrari suplimentare de montaj.
   Portile autoportante sunt actionate exclusiv electric prin intermediul unor motoare speciale. Simultan se poate opta pentru comanda de la distanta (card acces, telecomanda). Siguranta de actionare a unei porti autoportante este garantata de sistemul de fototcelule ce poate fi integrat sau muchia sensibila de pe canatul portii. Poarta se opreste in cazul intalnirii unui obstacol sau in cazul actionarii gresite, evitand procedura unui accident.
   Confort – functionarea portii nu este influentata de conditiile climatice cum ar fi inghet, dezghet, zapada, iar cu sistemul de automatizare adecvat veti evita neplacerile generate de intretinerea acestora
   Rezistenta – constructia robusta si elementele tratate anti-coroziv sau galvanizate garanteaza o durata de viata mult mai indelungata ca a portilor culisante clasice.
Catalog Porti Autoportante Industriale