Usi de interior

   Usile de interior cu finisaj sintetic sunt destinate compartimentarii spatiilor interioare, de preferat spatii care nu au contact direct cu exteriorul. Din cauza materialului care este folosit la finisarea usilor, acestea se pot deteriora in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile.
Oferim o gama variata in ceea ce priveste designul, culorile si materialul din care sunt fabricate usile de interior. Acestea sunt destinate tuturor celor care vor sa-si personalizeze locuntele prin transformarea usilor intr-un element decorativ. De asemenea, usile pot avea atasate geamuri de diverse tipuri, marimi si forme.
   Usile interior cu furnir natural sunt alegerea perfecta pentru casa dumneavoastra atunci cand doriti sa dati un plus de stil si rafinament. Furnirurile din care sunt confectionate usile indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate impuse si se caracterizeaza prin naturalete si prin uniformitatea coloritului si a striatilor.
Puteti  alege fie dintre modelele clasice, fie din cele moderne. In ambele cazuri designul simplu si furnirul natural se combina armonios pentru a scoate in evidenta eleganta si simplitatea acestora.

Catalog Usi de Interior

Usa-de-interior-Hormann1

Usi de interior Hormann sunt usi elegante, care imbunatatesc aspectul locuintei dumneavoastra si nu numai. Sunt destinare compartimentarii spatiilor interioare, nefiind recomandate…

  • Protectie
  • Durabilitate indelungata
  • Usor de intretinut