Porti culisante

   Portile culisante se folosesc in cazul deschiderilor mari si foarte mari, fiind formate dintr-un singur corp. Actionarea portilor culisante se face in majoritatea cazurilor cu ajutorul unui motor.
   Poarta culiseaza pe o sina metalica pe profil rotund care este aplicata pe terasament sau ingropata. Poarta poate fi realizata din profile rectangulare sau din fier forjat. Lungimea maxima este de 15m si inaltimea de 3 metri si pot fi automatizate corespunzator cu actionare prin telecomanda sau printr-un sistem de control acces personalizat.
   Portile culisante pot fi confectionate din fier forjat sau din profile rectangulare, avand dimensiunile si modelul solicitat de client.
   Sistemul de automatizari porti culisante permite multiple programari in functie de particularitatile portii – reglajul vitezei, a fortei si a timpului de repaus. Sunt disponibile trei variante de motoare, in functie de dimensiunile si greutatea portii actionate. Se regasesc in doua versiuni, cu alimentare la 24V pentru trafic intens, respectiv 220V sau 380V pentru trafic normal si porti foarte grele.  Motorul pentru portile culisante are o constructie speciala, care functioneaza doar daca este atasata si o cremaliera.

Catalog Porti Culisante