Usi antifoc vitrate

   Usi antifoc vitrate au un dublu rol: de a proteja o incapere si de a ilumina un spatiu. Acest tip de usi sunt ideale pentru incaperile rezidentiale si industriale, iar, in caz de incendiu, vor preveni extinderea focului, limitand posibilele pagube.

   Usi antifoc vitrate – au un rating de rezistenta la foc de 30 de minute, 60 de minute sau 120 de minute

   In exterior usa antifoc vitrata este identica cu cea simpla de interior. Ceea ce le diferentiaza este insa rezistenta la foc si nivelul de izolatie fonica pe care prima le ofera. Usa are un rating de rezistenta la foc de la 30 de minute la 120 de minute. Prezinta vitraj cu toc rezistent la foc. Uzual, usa antifoc vitrata se prezinta astfel: prima sectiune de jos este plina, restul sunt vitrate; optional pot fi si 2-3 sectiuni pline, in functie de inaltimea usii.
Usile antifoc vitrate sunt confectionate din materiale rezistente la foc, din otel galvanizat cu feronerie speciala pentru situatii de urgenta. Usile antifoc vitrate sunt finisate in camp electrostatic si pot fi livrate cu un canat sau cu doua canate. Broasca usii este cu inchidere automata si se deschide prin simpla rotire a manerului.
Catalog Usi Antifoc Vitrate

Usa-antifoc-vitrata-din-aluminiu-REI90-REI120-cu-elemente-fixeer

Usa antifoc vitrata din aluminiu este o usa antifoc confectionata din aluminiu, ce poate fi REI60, REI90 sau REI120, cu un canat, cu doua canate sau cu elemente fixe…

  • Siguranta anti-foc
  • Durabilitate
  • Sticla rezistenta la foc
Usa-antifoc-vitrata-din-otel

Usa antifoc vitrata din otel este o usa antifoc realizata din otel, prevazuta cu rama de geam antifoc, balamale din otel masiv, incuietoare automata, cilindru de Yala, maner din otel inoxidabil…

  • Siguranta anti-foc
  • Durabilitate
  • Sticla rezistenta la foc