Usa antifoc vitrata din otel

   Usa antifoc vitrata din otel este o usa antifoc realizata din otel, prevazuta cu rama de geam antifoc, balamale din otel masiv, incuietoare automata, cilindru de Yala, maner din otel inoxidabil, mechanism automat de inchidere, cheder pentru pervaz si sticla rezistenta la foc. Aceasta usa poate fi pravazuta cu un canat sau cu doua canate si este comercializata in variantele REI30 si REI60.

Usa antifoc vitrata din otel cu un canat

   Usa antifoc vitrata cu un canat este o usa otel alcatuita din profile goale e otel de 15 mm sau de 10 mm, care sunte isolate intern cu silicat anorganic fara azbest. Manerul usii este realizat din otel inoxidabil, iar sticla geamurilor la aceasta usa vitrata este rezistenta la foc, fiind alcatuita din paneluri extra-cristaline umplute cu material ignifug termo-expandabil. Finisajul usa antifoc vitrata cu un singur canat este facut in camp electrostatic, iar subtocul acesteia se comanda separat si este format din profile de otel galvanizate prevazute cu ancore pentru fixare cu mortar (38 x 17 x 2 mm).

   Usa otel vitrata cu doua canate REI 30 si REI60 are aceleasi caracteristici ca usa antifoc vitrata din otel cu un canat. Fata de aceasta din urma, usa antifoc cu doua canate este prevazuta cu zavor automat pentru canatul secundar si amortizor de usa vizibil.

Usa antifoc vitrata din otel cu doua canate
Usa antifoc vitrata din otel cu elemente fixe

   Usa vitrata antifoc REI30 si REI60 cu elemente fixe are o rama rezistenta la foc de 10, respective 15 mm, fiind realizata din profile de otel goale, isolate intern cu silicat anorganic fara azbest si cu caneluri pentru garnisire si material termo-expandabile. Sistemul de inchidere este realizat printr-o broasca automata care se deschide prin simpla rotire a manerului din otel inoxidabil.