Burdufe izotermice

   Burdufe izotermice sunt echipamente formate din trei suprafete flexibile din PVC asezate lateral si superior fata de usa depozitului, care se etanseaza de autovehicul. Acestea sunt construite pe o structura metalica din otel galvanizat la care este atasata o prelata tip perdea.
   Burduful izotermic este o solutie utila, destinata sa mentina conditiile optime de temperatura in spatii industriale si hale. Impiedica transferul de caldura si permite o mare siguranta in manevrarea marfurilor perisabile.
   Modelul standard este alcatuit dintr-o prelata tip perdea. Este cel mai utilizat, avand o constructie foarte simpla, potrivita situatiilor in care dimensiunile vehiculelor variaza foarte mult. Culoarea standard este negru cu marcaje albe pentru ghidare ce servesc ca puncte de referinta la o parcare corecta. Pentru diversele solicitari burdufele izotermice pot avea etansari cu prelata, etansari pneumatice sau etansari tip perna.

burdufe izotermice

Burdufuri izotermice Hormann pot fi adaptate la toate marimile de camioane si, de aceea, pot fi utilizate universal. Prelatele superioare si laterale sunt montate pe o rama zincata amovabila…

  • brate articulate sau foarfeca
  • etansare la colturi
  • rezistenta indelungata