Burdufuri izotermice Hormann

   Burdufuri izotermice Hormann sunt folosite pentru protectia incaperii si a lucrurilor si personalului existente in acestea in fata intemperiilor si a curentilor de aer. Aceste burdufuri economisesc energie in timp si sunt folosite pentru etansari cu prelate, etansari pneumatic sau etansari tip perna.

   Un burduf Hormann poate fi adaptat la toate marimile de camioane si, de aceea, poate fi utilizat universal. Prelatele superioare si laterale sunt montate pe o rama zincata amovabila, avand o structura stabile, flexibila si rezistenta.
   Bratele burdufurilor sunt fie cu brat articulate, fie cu brat foarfeca. Acestea sunt flexibile si impiedica producerea daunelor ca urmare a unei coliziuni.

Modele-brate-burdufuri-Hormann

Modele de burdufurilor izotermice Hormann

1.Burdufuri Hormann de tip DS

   Burdufuri Hormann de tip DS au intarituri datorita suprasolicitarii. Dimensiunile de comercializate ale acestor burdufurilor sunt 900 mm, 1000 mm sau 1200 mm. Culorile pe care le pot avea sunt negru grafit, gri bazalt sau albastru, iar staifurile de avertizare pot fi albe sau galbene.
   Prelatele laterale sunt formate din 2 straturi din fibra monifilara, stratificate pe ambele fete cu PVC, fiecare avand grosimea de 3 mm si masa de aproximativ 3900g/metru patrat. Prelata superioara este din 2 straturi din fibra monifilara, stratificate pe ambele fete cu PVC, fiecare avand grosimea de 3 mm si masa de aproximativ 3700g/metru patrat. La cerere, prelata superioara poate avea orificii sau lamele pe toata latimea.

Burduf-DS-Standard
Burduf-DS-model-rampa
Burduf-DS-model-cale-rulare

2.Burdufuri Hormann de tip DT

   Burdufuri Hormann de tip DT sunt potrivite pentru locurile in care se transbordeaza in mod continuu. Durata de viata burduf izotermic este foarte indelungata, iar conturile de intretinere foarte mici.
   Atat prelatele laterale, cat si cea superioara sunt sudate cu curenti de inalta frecventa si formate din poliester special, imbracat in PVC. Grosimea prelatelor este de 2 mm, prelate superioara are inaltimea de 650 mm, iar cele laterale pot avea 900 mm, 1000 mm, 1200 mm sau 1350 mm. Culoarea acestora poate fi aleasa dintre negru grafit, gri basalt, albastru sau verde muschi, iat staifurile dintre alb, galben, orage si rosu.
   Optional, acest model de burduf Hormann poate fi accesorizat cu perne de etansare de colt.

Burduf-Hormann-DT-brat-mobil
Burduf-Hormann-DT-brat-foarfeca

3.Burdufuri Hormann de etansare gonflabile

   Burdufuri de etansare gonflabile se adapteaza perfect oricarui tip de camion si ofera o etansare excelenta, impiedicand intrarea aerului din exterior in interior. Imbracamintea superioara si cea laterala este formata din panele din otel de 20 mm, cu izolare termica si cu profile din cornier din aluminiu eloxat cu colturile rotunjite. Dimensiunile standard sunt 3600x3550x830 mm in actionare si 2400×3150 mm in repaus.
   Sistem de functionare: Dupa ce camionul este la locul de incarcare, ventilatorul umfla burduful in jurul camionului . Dupa procesul de transbordare si oprirea ventilatorului, pernele se retrag in pozitia initiala la fel de repede cum s-au umflat.

Burduf-Hormann-gonflabil

Modele de perne pentru burdufuri de etansare cu utilizare speciala

Perna tip DFH

Cu perne fixe superioare pentru camioane mici. Dimensiune standard 2800×2500 mm.

Perna-DFH

Perna tip DFC

Cu prelata de sus fixa pentru camioane de marimi diferite si pentru hale cu usi inalte.

Pena-DFC

Perna tip DAH

Cu perna superioara reglabila pentru adaptare la inaltimea camionului. Marime standard 2800×2700 mm.

Perna-DAH