Usi de garaj rulou

   Usile de tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra datorita fiabilitatii si sigurantei lor. Acestea sunt fabricate din aluminiu si pot fi izolate fonic sau termic. Pot fi folosite in diverse contexte, de la obisnuita usa de garaj pana la cea pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.
   Constructia compacta a usii, fara sine in interiorul garajului, reprezinta un element foarte important, care face accesibilitatea sa fie sporita. Sistemul electric poate fi prevazut cu un dispozitiv care sa permita actionarea manuala a acestor usi de garaj in cazul in care alimentarea cu energie electrica nu este disponibila. Usile de tip rulou pot fi echipate cu diferite tipuri de actionari: cu manivela, electrica pe comulator sau electrica cu telecomanda. Deschiderea si inchiderea usii se face cu telecomanda pentru a asigura confort sporit in utilizare.
   Usa de tip rulou este confectionata dintr-un material de calitate superioara, in conformitate cu normele europene, asigurand rezistenta in fata actiunii factorilor mecanici si meteorologici. De asemenea, are un design modern, culorile si textura putand fi alese dintr-o gama larga.

Catalog Usi de Garaj tip Rulou

usa rulou rollmatic

Usa de garaj rulou RollMatic de la Hormann este o usa cu deschidere verticala, recunoscuta prin economia de spatiu pe care o determina in interiorul garajului. Constructia acestui tip de usa…

  • Design elegant
  • Siguranta
  • Economia spatiului
usa rulou bgr

Poarta de garaj tip rulou BGR sunt o alegere practica si atractiva pentru adaposirea masinii personale. Fiecare garaj trebuie sa combine functionalitatea si estetica, avand in acelasi timp un grad inalt de siguranta. Siguranta este…

  • Functionalitate indelungata
  • Siguranta
  • Design