Poarta de garaj tip rulou BGR

   Poarta de garaj tip rulou BGR este o alegere practica si atractiva pentru adaposirea masinii personale. Fiecare garaj trebuie sa combine functionalitatea si estetica, avand in acelasi timp un grad inalt de siguranta. Siguranta este data in primul rand de sistemul de inchidere ales de proprietar la garajul sau. Timpul indelungat de folosire a usii de garaj (manevre numeroase si zilnice) implica si un confort sporit. In lipsa unor standarde impuse de producatorii de usa de garaj rulou, timpul ar fi irosit, ducand la o experienta nu prea placuta a folosirii – ceea ce nu este cazul la usa de garaj rulou BGR.
   Poarta rulou BGR pentru garaj are o serie de functii importante, intre care oprirea intrarii prin efractie si protectia masinii de conditiile climatice nefavorabile.
   Poarta de garaj tip rulou BGR poate fi montata la cladirile date in folosinta sau la cele nou construite. Datorita economiei de spatiu, poarta este recomandata la garajele inguste sau cand iesirea se face direct la strada.
Sistemul de rulare a acestor porti garanteaza siguranta, intrucat blindajul portii nu scade vizibilitatea soferului, atunci la intrarea in garaj.

Aspect elegant

   Nu doar numeroasele functii fac din aceasta poarta de garaj o alegere inspirata, dar si aspectul acesteia. Poarta de garaj tip rulou BGR este usor de integrat cu numeroase structuri arhitecturale. Sunt disponibile urmatoarele modele:

Rulou tip BGR-KNB

BGR KNB

Rulou tip BGR-SK

BGR SK

Rulou tip BGR-SKO-P

BGR SKO P

Confort in utilizare

   Transmisia electrica si comanda de la distanta usureaza folosirea portii rulou BGR. Cu ajutorul semnalelor radio, usa se poate deschide si inchide fara a fi nevoie sa coborati din masina. La fel de usor se poate porni si iluminarea drumului si a garajului, ceea ce usureaza manevrele cu masina pe timp de noapte sau cand afara este ceata, zapada sau ploaie.
   Izolare termica si fonica: blindajul este construit din profile cu o izolare termica si fonica de exceptie.

Structura si culori poarta de garaj tip rulou BGR

   Profilul usii PA 77 este fabricat din tabla de aluminiu imbunatatit, utilizat in constructii blindate sau ale usilor rulou. Profilul este usor si are o siguranta suplimentara fata de altele din aceeasi categorie. Forma lui speciala si grosimea tablei sporesc rezistenta la eventuale lovituri, asigurand rigiditate. Profilul este de asemenea lacuit cu un lac special, care il face foarte usor de curatat. Stratul de lac are rol impotriva frecarii si la actiunea temperaturii si altor agenti climatici. Culoarea bine aleasa poate evidentia finisajele deosebite ale casei sau garajului dvs.

culori disponibile
   Profilul PA 77 se conecteaza usor in blindaj, cu profile de sticla PER 77 si profile de ventilare PEW 77.

Profile din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica (tip PA), profile din aluminiu extrudat (PE), profile suplimentare (PER)

Profile BGR

Sisteme de siguranta si accesorii

   Materialul de fabricatie ii confera rezistenta la lovituri. In plus, ghidajele solide ingreuneaza smulgerea usii.
   Protectie impotriva ridicarii: usa standard este echipata impotriva ridicarii. Frana electro-magnetica ingreuneaza incercarile de a forta ridicarea usii.
   Pentru siguranta suplimentara mai poti fi instalati senzori anti-strivire (utili la inchiderea neprogramata a usii).
   Fotocelulele reprezinta alte tipuri de accesorii care au rolul de a detecta obstacolele, moment in care usa de garaj se va opri din miscare.
   In cazul unei pene de curent, poarta se deschide sau inchide cu motorul manual de urgenta (ANR), echipat cu servomotoare.
Mecanisme si accesorii