Porti autoportante

   Portile autoportante permit deschiderea fara atingerea solului. Aceste sisteme functioneazǎ sigur, fara zgomot, indiferent de conditiile atmosferice.
   Portile autoportante sunt compuse din cadrul metalic, cremaliera, sina interna, car cu role si ghidaje. Sina nu este separata de poarta ca in cazul portilor culisante, ci este corp comun cu poarta. Dimensiunea unei porti autoportante se stabileste in functie de necesitatile clientului, iar automatizarea acesteia tine cont de masa usilor si de numarul de cicluri de inchidere/deschidere.
   Actionarea portilor autoportante se realizeaza fara contact cu solul. Acest mod de lucru aduce o serie de avantaje fata de portile culisante cum ar fi: nu exista frecare (deci rezulta o forta de actionare mai mica), miscarea porti nu este conditionata de prezenta factorilor de mediu; dispar rolele (dispare un element ce necesita intretinere), iar absenta sinei inseamna absenta unor lucrari suplimentare de montaj.
   Portile autoportante sunt actionate exclusiv electric prin intermediul unor motoare speciale. Simultan se poate opta pentru comanda de la distanta (card acces, telecomanda). Siguranta de actionare a unei porti autoportante este garantata de sistemul de fototcelule ce poate fi integrat sau de muchia sensibila de pe canatul portii. Poarta se opreste in cazul intalnirii unui obstacol sau in cazul actionarii gresite, evitand astfel accidentele.
   Confort – functionarea portii nu este influentata de conditiile climatice cum ar fi inghet, dezghet, zapada, iar cu sistemul de automatizare adecvat veti evita neplacerile generate de intretinerea acestora
   Rezistenta – constructia robusta si elementele tratate anti-coroziv sau galvanizate garanteaza o durata de viata mult mai indelungata decat a portilor culisante clasice.

Catalog Porti Autoportante