Usa antifoc vitrata din aluminiu

   Usa antifoc vitrata din aluminiu este o usa antifoc confectionata din aluminiu, ce poate fi REI60, REI90 sau REI120, cu un canat, cu doua canate sau cu elemente fixe.

Usa antifoc vitrata REI60 aluminiu-2 canate

   Usa antifoc vitrata din aluminiu REI60 cu doua canate are o rama rezistenta realizatat din otel/aluminiu, balamale din otel masiv, incuietoare automata, cilidru Yala, maner din otel inoxidabil, mechanism de inchidere automat si garnituri pentru pervaz termo-expandabile. Sticla din care este realizat geamnul la aceasta usa aluminiu este rezistenta la foc, fiind din paneluri extra-cristaline cu material termo-expandabil. Finisajul usii antifoc vitrate din aluminiu REI60 cu doua canate este realizat in camp electrostatic, iar subtocul, confectionat din otel galvanizat moale, este comandabil separat (60 x 20 x 2 mm).

   Usa vitrata din aluminiu antifoc REI60 cu un canat este confectionata din aluminiu, avand urmatoarele componente: toc din otel /aluminiu, balamale din otel masiv cu 3 aripi insurubate in profil, incuietoare automata, maner din otel inoxidabil, garniture pervaz din material termo-expandabil, sticla din paneluri extra-cristaline. Subtocul este realizar din otel galvanizat si este comercializat separate de usa.

Usa antifoc vitrata REI60 aluminiu-1 canat
Usa antifoc vitrata REI60 cu elemente fixe

   Usa antifoc vitrata din aluminiu REI60 cu elemente fixe are un toc din profil de aluminiu, balamale din otel masiv, incuietoare automata cu deschidere prin actionarea manerului din otel inoxidabil, inchidere automata, sticla rezistenta la foc realizata din paneluri extra-cristaline cu material ignifug termo-expandabil. Sticla este realizata din paneluri extra-cristaline, iar subtocul, comercializat separate, este din otel galvanizat moale.

   Usa aluminiu REI90 si REI120 antifoc cu un canat au un toc rezistent din profile de aluminiu/otel, balamale din otel cu trei aripi insurubate in profil, manaer inoxidabil si sticla rezistenta la foc din paneluri extra-cristaline cu material ignifug termo-expandabil. Incuietoarea usilor antifoc REI90 si REI120 cu un canat este automata, garniture pervazului este termo-expandabila, iar finisajul acestora este realizat in camp electrostatic.

Usa antifoc vitrata din aluminiu REI90 REI120 cu un canat
Usa antifoc vitrata din aluminiu REI90 REI120 cu doua canate

   Usi antifoc vitrate din aluminiu REI90 si REI120 cu doua canate sunt usi antifoc realizate din aluminiu. Toate componentele usii sunt realizate din aluminiu si din otel inoxidabil, fiind asemanatoare cu cele ale usii antifoc vitrate din aluminiu REI90 sau REI120. Aceste modele de usa antifoc sunt prevazute cu zavor automat pentru canatul secundar si cu amortizor de usa vizibil. Subtocul este confectionat din otel galvanizat este prevazut cu ancore pentru fixare cu mortar (80 x 20 x 2 mm) si se comecializeaza separat.

   Usi antifoc vitrate din aluminiu REI90 SI REI120 cu elemente fixe sunt usi antifoc vitrate realizate din aluminiu si otel inoxidabil. Aceste modele de usi au urmatoarele componente: toc de vitraj antifoc confectionat din profile din aluminiu, balamale din otel masiv, incuietoare automara cu deschidere prin actionarea manerului realizat din otel inoxidabil, cilindru cu Yala, garnitura de pervaz si materiale termo-expandabile, sticla din paneluri extra-cristaline si subtoc din otel galvanizat cu dimensiunile 80 x 20 x 2 mm. Finisajul usilor antifoc vitrate din aluminiu REI90 si REI120 este realizat in camp electrostatic.

Usa antifoc vitrata din aluminiu REI90 REI120 cu elemente fixe