Usa antifoc culisanta

   Usa antifoc culisanta este o usa industriala antifoc cu sistem de culisare orizontal. Acest model de usa antifoc este utilizat pentru delimitarea sau inchiderea spatiilor industriale. Finisajul usa culisanta antifoc este realizat cu zinc, iar vopseaua utilizata la usa culisanta este anticoroziva, sporind rezistenta la fum a acesteia pana la 300 de ore.

Componente usa antifoc culisanta:

   Ghidaj orizontal: Realizat sub presiune, gaurit pentru a fi usor de montat. Se monteaza in partea de sus a usii si are un spatiu care ramane liber intre margine si usa. Are un bolt rotativ petru culisare in partea de jos.
   Foile usii: Foi de otel realizate sub inalta presiune. Foaia de sus este fixata in ghidaj, iar in lateral sunt realizate astfel incat montarea in perete sa fie usor de facut.
   Rama: Latime de 81 mm. Este construita din module singulare care se asambleaza prin imbinare si se fixeaza cu ajutorul unor suruburi. Structura estrem de colita solida din otel in partea superioara si in cea inferioara. Este rezistenta la temperaturi ridicate, fiind izolata termic.
   Garnitura: Garnituri termo-izolante amplasate intre foile usii si in partea de jos a ramei.
   Maner: Manere inserate pe ambele parti ale usii.
   Placuta de identificare: Amplasata langa maner, contine informatii despre producator si despre usa.

usa-antifoc-culisanta4
usa-antifoc-culisanta3
usa-antifoc-culisanta2
usa-antifoc-culisanta5

Accesorii optionale:

   Usa pentru acces pietonal
   Automatizare: Varianta automata are sistem de inchidere automat ( contragreutati activate de un electromagnet).
   Blocare pe timp de noapte