Usa rulou grilaj BKR

   Usa rulou grilaj BKR face parte dintre grilajele care au rol de baza sa asigure o locatie, delimitand orice spatiu comercial. Usa tip grilaj BKR se remarca prin calitatea deosebita a materialului de fabricatie si face posibila prezentarea unei vitrine de magazin. Sistemele cu usi rulou BKR au lamele tip PEK 80 si PER 77 din aliaj de aluminiu, cu un strat lacuit la suprafata, rezistent la frictiune si la agentii atmosferici. Prin inserarea sticlei in grilaj se obtine o protectie suplimentara de factorii climatici (ploaie, vant etc).
   Fie ca aveti un spatiu comercial inchiriat sau unul cumparat, un sistem de grilaj este necesar pentru a evita actele de patrundere prin efractie, in scopul furtului sau vandalizarii. Sistemul este adaptabil atat in zone cu magazine, cat si in alte locuri, precum bancile, galeriile de arta sau galeriile de la mall.
Sistemul grilaj BKR asigura ventilarea corespunzatoare in pasajele amenajate in scop comercial si in garajele subterane. Poate fi montat in cladiri terminate sau in curs de construire si este manevrat simplu, cu ajutorul unui comutator.
Rulouri BKR

Tipuri de sisteme grilaj BKR

Model BKR-KNB

BKR-KNB

Model BKR-KNJ

BKR KNJ

Model BKR-KNS

BKR KNS

Model BKR-SK

BKR SK

Model BKR-SKO-P

BKR-SKO P

Profile din aluminiu

Profile aluminiu

Personalizare pe comanda

Utilizatorii pot personaliza grilajele, prin schimbarea asezarii si/sau a numarului de ferestre pentru obtinerea modelului dorit. Usa rulou pot fi fabricata la comanda in diferite culori din paleta RAL.

Culori disponibile

Sisteme de siguranta

Sistemele de grilaj BKR nu fac rabat de la normele de siguranta, fiind echipate cu frane, sisteme anti-strivire si sisteme de fotocelule, care previn eventualele pagube. Sistemele de siguranta ale rulourilor tip grilaj sunt urmatoarele:

  • Frana de siguranta: asigurare impotriva declansarii accidentale a grilajului
  • Asigurare anti-strivire: exista un senzor de contact in partea inferioara sau fotocelule
  • Senzor electronic de suprasarcina (mecanism de tragere care opreste pornirea grilajului)
  • Sistem de urgenta manual, de deschidere a grilajului

Mecanisme si accesorii incluse

Mecanisme si accesorii