Poarta industriala tip rulou BPR

   Poarta industriala tip rulou BPR este o poarta cu motor trifazic si cu exploatare intensiva, in scopul derularii traficului din zone industriale. O poarta tip rulou BPR se monteaza in orice tip de cladire si este usor de manevrat, cu ajutorul unui intrerupator instalat in hala. Exista posibilitatea de a controla miscarile la o usa rulou cu ajutorul radiocomenzilor, de la distanta, ceea ce conduce la scutirea timpului si cresterea confortului.
   Portile industriale sunt echipate impotriva efractiei, avand o tabla foarte rezistenta. Orice poarta BPR se integreaza perfect in hale, garaje sau depozite, precum si in centre comerciale.
   Poarta industriala rulou poate fi operata si in cele mai dificile conditii de temperatura, de la -25 °C la +65 °C. Inaltimea maxima a portii poate fi de 7 m, iar latimea de 5 m, ajungand la o suprafata maxima de 31.5 mp.

Rulou tip BPR-KNS

rulou BPR KNS

Rulou tip BPR-KNJ

rulou BPR KNJ

Detaliu rulou

rulou knj

Eleganta si gama variata de culori

   Aspectul simplu si elegant al la usa rulou este completat de o gama larga de culori in care poate fi vopsita la comanda, in functie de preferinta. De asemenea, poarta tip rulou se integreaza usor cu diferite stiluri arhitecturale. Vopseaua are o durata lunga de viata si rezistenta la variate conditii climatice, pastrandu-si stralucirea.
culori disponibile

Profile de aluminiu

   Profilele la usa rulou BPR sunt rezistente la frecare si fabricate din aluminiu extrudat.
Profile BPR

Structura poarta industriala rulou BPR

   Blindajul de poarta industriala tip rulou este montat pe o teava din otel cu diametrul adaptat la greutate si fixat pe consolele de sprijinire si pe lagare. Consolele se fixeaza direct pe perete sau alte elemente ale constructiei.
   Servomotorul poate fi montat in dreapta sau stanga portii, iar la poarta tip rulou montata pe buiandrug se tine cont de inaltimea minima necesara de montare (diametru in functie de inaltimea portii). Servomotorul are rolul de a transmite miscarea tevii de otel.

Sisteme de siguranta si accesorii

  • Frana de protectie impotriva derularii blindajului fara sa primeasca comanda;
  • Indicator de siguranta in partea inferioara – rol impotriva strivirii
  • Sistem de fotocelule – detecteaza obstacole in calea portii si conduc la schimbarea cursei in sens opus
  • Alimentare de urgenta– activata in caz de avarie, care permite deschiderea sau inchiderea manuala a portii (cu lantul sau manivela din dotare).

Mecanisme si accesorii