Usa de garaj sectionala BeneFit

   Usa de garaj sectionala BeneFit reprezinta o optiune ideala pentru completarea fatadei unei case. Atunci cand va construiti un garaj nou sau decideti renovarea celui vechi, usa de garaj reprezinta o tema intens dezbatuta. Incepand cu modalitatea de deschidere aleasa si terminand cu nuanta lemnului, usa de garaj automata trebuie sa se integreze in peisajul residential si sa nu intampine defectiuni.

   Exista numeroase optiuni pentru achizitionarea usii de garaj, dar totul se rezuma la cateva cerinte esentiale: siguranta masinii parcate in interior, eficienta in manevrare si contributia la aspectul de ansamblu casei.
Usile de garaj sectionale BeneFit sunt recomandate de profesionistii in domeniul automatizarilor si de numerosi proprietari de masini care le folosesc cu satisfactie de mai mult timp. Confortul dat de aceste usi se traduce in:

  • Izolare termica (nu permite trecerea temperaturii de afara in interiorul casei);
  • Fiabilitatea mecanismului – rezistenta la numeroase cicluri de ridicare-coborare: usile benefit rezista la aproximativ 15000 cicluri de utilizare. Se traduce in rezistenta de peste 10 ani;
  • Modernitate si design atragator – aveti posibilitatea de a alege designul si culoarea usii, toate fiind marci ale bunului gust in materie de fatade pentru zone rezidentiale.
usa garaj Benefit
usa benefit
usa garaj rezidentiala benefit
usa garaj Benefit
Componente usa de garaj Benefit

   Fiecare usa de garaj BeneFit intruneste aceste conditii, ceea ce o face alegerea excelenta pentru casa Dvs. Usile sunt disponibile intr-o gama surprinzator de bogata de texturi, culori si modele. Va puteti personaliza intrarea in garaj, pentru a se potrivi cu esteticul casei sau vilei in care locuiti.
   Cunoscand exigentele clientilor proprietari de garaje, stim ca economia de spatiu este una foarte apreciata. Usa nu trebuie sa blocheze strada din fata garajului (atunci cand exista) sau sa se loveasca de obiecte din interiorul garajului. Usile sectionale BeneFit sunt ideale pentru a salva spatiul pretios la manevrarea lor. Usa sectionala este recunoscuta prin mecanismul de deschidere cu ajutorul telecomenzii si miscarea uniforma, verticala, paralela cu tavanul, cu ajutorul lantului si sinei.

profil sd
profil dn
balama reglabila sus
balama reglabila lateral
balama jos
balama intermediara

Elementele automatizarii pentru usa sectionala Benefit

   Automatizarea usii sectionale BeneFit se face cu ajutorul fotocelulelor integrate si ale sistemului de siguranta “Safety Edge” integrat. Exista posibilitatea deschiderii de urgenta (in cazul caderii de curent) si protectie impotriva ruperii arcurilor de torsiune. Arcurile de torsiune pot fi montate sub sina de culisare (DN) sau in lateralul ei (SD), ca in figura.
Datorita chederelor cu grosime dubla (garnituri de cauciuc), incinta garajului este protejata de temperatura de afara, fie ca este foarte cald, foarte frig, ploaie, furtuna sau ninsoare.

Sistem benefit DN
Sistem benefit SD

Structura usa sectionala BeneFit

   Usa sectionala BeneFit este formata din panouri suprapuse, a caror dispunere este prezentata in figura.
   Stratul de spuma poliuretanica are un rol esential in izolarea termica a usii BeneFit. Grosimea acestuia este de 40 mm. In plus, datorita chederelor cu grosime dubla (garnituri de cauciuc), incinta garajului este protejata de temperatura de afara, fie ca este foarte cald, foarte frig, ploaie, furtuna etc.
   Panourile din otel sunt rezistente la coroziune, fiind protejate si de un strat de zinc.
O alta caracteristica a usii BeneFit este calitatea superioara la vopseaua de exterior (poliesterica), aplicata in strat uniform, intr-o gama variata de nuante.

Izolare termica

   Exista peste 40 de culori diferite care imita lemnul si culori din gama RAL, precum si 4 modele de panouri: RIB, midRIB, flush si casetat.

model rib
model mid rib
model flush
model casetat

Culori disponibile

Culori usa benefit

Dimensiuni standard disponibile

Dimensiuni standard disponibile

Dimensiuni standard la montare

Dimensiuni la montare
Dimensiuni usa sectionala

Usi si ferestre

   Exista posibilitatea la usa de garaj BeneFit de decupare a unei usi pietonale. Astfel, accesul in interiorul garajului se va realiza mult mai usor, fara ridicarea intregii usi.

  • Usa pietonala este echipata cu un amortizor in partea superioara si poate fi inchisa usor si sigur;
  • Usa se incadreaza perfect in designul garajului cu usa BeneFit;
  • Rama si manerele usii sunt fabricate din aluminiu eloxat estetic, inoxidabil;
  • O usa este prevazuta cu amortizoare montate in partea superioara, ce asigura o inchidere armonioasa, evitand distrugerea.
usa pietonala rib
usa pietonala casetat

Ferestre

De asemenea, pot fi decupate in usa de garaj ferestre de diferite forme si dimensiuni: rotunde, dreptunghiulare, ferestre grila sau panou vitrat.

ferestre dreptunghiulare
ferestre dreptunghiulare
ferestre grila
ferestre panou vitrat
ferestre sun
ferestre rotunde

Accesorii usi sectionale BeneFit – manere

maner yala blocare
maner yala deblocare
maner bolt
maner simplu

Modalitate de actionare

   Datorita telecomenzii incluse in kitul de instalare automatizare, usa de garaj sectionala poate fi ridicata si coborata printr-o simpla apasare de buton. Acest lucru face parte dintre numeroasele avantaje ale automatizarilor.
   Componentele kit-ului de automatizare usa BeneFit:

  • Un motor Lift Master LM60K cu forta de 600 N, de 24 Vdc, putere de 100 W
  • O sina cu lant pentru inaltimea maxima H=2300 mm (formata din 4 bucati)
  • O telecomanda cu 3 canale
Motor Benefit telecomanda