Automatizare usi de garaj – siguranta si rezistenta pe termen lung

Automatizari kit usi de garaj
O automatizare usi de garaj este solutia ideala pentru garajul dumneavoastra. Nu v-ati saturat sa iesiti din masina de fiecare data cand ajungeti acasa, sa deschideti usa garajului si apoi sa reveniti in autoturism? Nu este mai simpla achizitionarea unei automatizari usi de garaj, care va permite sa inlocuiti toate aceste actiuni cu simpla apasare a unui buton?

 

  Automatizare usa de garaj va ajuta sa efectuati mai putin efort si sa fiti mult mai protejati. Fie ca alegeti o automatizare usa de garaj basculanta, fie una de garaj sectionala, avantajele sunt aceleasi. Sistemele inteligente va stau la dispozitie si va fac viata mai usoara. Telecomenzile si telefoanele inteligente transmit semnale catre receptoare performante, care pot primi comenzi de la un numar nelimitat de transmitatoare.

 

 Usile de garaj se impart in doua categorii: usi de garaj sectionale si usi de garaj basculante. Primele dintre ele sunt alcatuite din sectiuni si se deschid paralel cu tavanul, ocupand un spatiu mic in interiorul garajului. Usile de garaj basculante sunt cele mai utilizate tipuri de usi, fiind formate dintr-o singura bucata. Spre deosebire de usile sectionale, cele basculante pot avea deschidere atat in interiorul, cat si in exteriorul garajului.

 

 Automatizari usi de garaj se regasesc sub forma de motoare, kit-uri, sisteme de kit-uri si accesorii automatizate (telecomenzi, lampi de semnalizare, selectoare, receptoare radio). Motoarele sunt rezistente, fiabile, au un design deosebit si pot fi utilizate pentru usi cu suprafate cuprinse intre 7 metri patrati si peste 15 metri patrati.

 

O automatizare usa de garaj poate fi amplasata atat in zone rezidentiale, cat si in zone comerciale si industriale, cu toate ca sunt mai des intalnite in regiunile din prima categorie. Ce este important de retinut este faptul ca toate modelele de usi de garaj sunt sigure, fiabile, rezistente pe o perioada indelungata de timp si va ofera un confort de cinci stele.