Perdele PVC practice si cu aspect placut

   Perdele PVC sunt perdele speciale pentru montare in zona industriala, rezolvand o problema deosebit de importanta: izolarea optima a zonelor de productie, de transport si depozitare.

   Daca lucrati intr-o zona industriala, cu siguranta aveti nevoie de o perdea din material plastic rezistenta la trafic intens, avand in acelasi timp rezistenta la rupturi si la murdarie.

   Recomandarea noastra este perdele PVC industriale, fabricate din fasii de lungimi egale, care se prind cu carlige in partea superioara.

Perdele din material PVC au urmatoarele avantaje:

  • – Nu se deterioreaza: fasiile raman intact pe perioada indelungata, inclusiv in conditii de climat dificil, umezeala, poluare sau tranzit de autovehicule.
  • – Se pot regla me marimea spatiului care trebuie izolat: perdele PVC sunt ajustabile, fie ca sunt folosite la camere sau la masini de transport. Avand o sina de culisare, pot fi trase cu usurinta pana la jumatate, pliindu-se, pentru o acoperi exact marimea zonei de depozitare.
  • – Arata bine: perdelele PVC se potrivesc perfect cu designul oricarei incaperi, datorita culorii transparente si a fasiilor taiate si dispuse simetric.
  • – Sunt adaptabile: fie ca este vorba despre hale de productie, magazine, supermarketuri sau laboratoare, aceste perdele va vor intalni nevoia de a avea medii bine izolate, igienice si izolate fonic.
  • – Se monteaza foarte usor: desi recomandam montarea unei perdele PVC de catre unul dintre specialistii in montaj din echipa noastra (si nu realizarea acestei operatiuni fara priceperea necesara), garantam ca o vom face rapid si fara greseli. Acest lucru este valabil si pentru demontarea perdelelor, care consta in desprinderea carligelor atasate la capatul superior.
  • – Garanteaza integritatea marfii depozitate: in cazul perdele frigorifice, marfa depozitata intr-o anumita incapere isi va pastra proprietatilor, datorita temperaturii foarte scazuta care este mentinuta in interior.

 

   In afara de spatiile industriale, perdele din PVC pot fi alese pentru intrarea in bucatariile restaurantelor sau la magazine alimentare. Astfel este impiedicata raspandirea mirosurilor, iesirea aerului conditionat dintr-o camera si, nu in ultimul rand, pastrarea discretiei in zone cu acces clienti.

   Pentru achizitionarea perdele PVC, va invitam pe technomaster.ro, unde veti gasi perdele de cea mai buna calitate, furnizate si montate de specialisti in domeniu.